На вихідних приготувала один з запропонованих рецептів - "Пиріг зі сливками", виявилося не так складно, як я спочатку думала) Це був мій перший пиріг з дріжджами, тому були сумніви чи підійде тісто, тим паче довелося шукати "тепле місце" в квартирі без опалення. Вирішили закутати його в плед і поставити перед обігрівачем)) Підійшло!)) Повністю слідкувала інструкціям, тільки слив використала не кілограм, а половину, тому що виявилося забагато. Пиріг випікала приблизно 50хв, на око, тому що в рецепті не знайшла вказівок щодо часу приготування. Вийшло не зовсім серце, бо пиріг збільшився десь втричі в духовці і прийняв форму, яку сам захотів) Загалом-дууууже смачно, наступного разу трішки зміню рецепт - можна розрізати готовий пиріг на два коржі і промастити абрикосовим конфітюром, мені здається, так він вийде більш м'яким.
Дякую, що змінили мої уявлення щодо дріжджів))