darya_voitekh
darya_voitekh
Новичок
Отзывы darya_voitekh
Комментарии darya_voitekh
Получено лайков
1 Like
darya_voitekh

Круть!

Очень крутой проект. У меня две дочки, 10 мес и 1,9, поэтому развивающие игрушки очень актуальны для нас. Очень хочется быть экспертами в этом проекте. Fisher price изготавливает качественную и интересную продукцию (проверено опытом).
У отзыва 5 комментариев
Moderator Alena
darya_voitekh, какие игрушки данной ТМ Вы уже успели «протестировать»?)
darya_voitekh
У нас есть Волшебный горшочек и Машинка-монстрик)
Анжела Ісмаілова
Почали ми тестування Суха суміш "NAN® SupremePro 3": доповнення до здорового раціону малюка. Спочатку переживала що дитині не спостерігається, але дитина їсть з задоволенням, вага нормально тримається, дитині подобається і ми щасливі надалі будемо купувати, якість дуже висока!!!!
Януська Гуцуляк
З цією сумішшю годування стало справжнім задоволенням для мене і моєї дитини. Вона не лише смачна, а й дуже корисна. Її склад містить все необхідне для забезпечення правильного росту і розвитку малюка. Моя дитина нарешті їсть з задоволенням і збагачує свій організм корисними речовинами, які вона так потребує. Особливо ціную те, що ця суміш враховує потреби маленьких дітей на кожному етапі їхнього розвитку. Вона допомагає мені відчувати себе впевненою в тому, що я надаю своїй дитині найкраще з початку свого життя. Рекомендую дитячу суміш всім батькам, які цінують якість і здоров'я своїх малят. Це справжній зберігач здоров'я і радості для наших дітей!"
Януська Гуцуляк
Рекомендую дитячу суміш всім батькам, які цінують якість і здоров'я своїх малят. Це справжній зберігач здоров'я і радості для наших дітей!"
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться