OLivka911
OLivka911
Эксперт
Отзывы OLivka911
Комментарии OLivka911
Получено лайков
12 Like
OLivka911

Тестування Woolite

Отже, майже 2 тижні я тестувала нові гелі для прання Woolite.

Спочатку те, що не сподобалось:

1. Інформацію на пакуванні з "лицевої" сторони надано лише іноземною (російською) мовою. На зворотньому боці пляшки є наклейка з інструкцією на українській мові дуже малим шрифтом. Для мене важливо, щоб вся інформація надавалася українською.
2. Я не знайшла на упаковці об'єму мірного ковпачка. Міряла сама підручними засобами - 50 мл.
3. Ковпачок дуже незручний. Не має захисту від "переливу". Після використання його потрібно або мити, бо гель потече і забруднить пляшку, або використовувати іншу мірну тару.

А тепер позитивні сторони:
1. Всі чотири гелі мають приємний легкий та свіжий аромат, який не подразнює органи дихання. Для мене це надважливо, бо від більшості побутових засобів я задихаюся.
2. Якість прання дуже хороша. Зберігається колір, тканини приємні на дотик, мають свіжий аромат.
Я прала кольорову бавовну, джинси, чорні джинси, чорні бавовняні речі, кольорову постільну білизну, шовкову білизну, мериносовий светрик. Різними гелями в залежності від типу. При температурах від 30-40-60 градусів. На деяких речах навіть майже випралися старі плями.
3, Сама пляшка зручна (за виключенням ковпачка).

Треба відмітити, що вказані 18 циклів прання на одну пляшку - це при використанні 1 ковпачка (50 мл) засобу для слабких забруднень. При більш сильних забрудненнях для прання потрібно використовувати до 100 мл засобу.
Також хотілося б потестувати засіб для тканин білого кольору.
У отзыва 2 комментария
Ju_li
Мне кажется 50 мл это вообще прям мало. Если только 2 полотенца закинуть?
OLivka911
я використовувала на одне прання 80-100 мл
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
OLivka911

Початок тестування

Отримала посилку з чотирма гелями для прання Woolite для різних типів тканин:

1. Для делікатних тканин — гель Delicate (для кашеміру, шовку, вовни).

2. Для кольорових — гель Color (для бавовни, синтетики, джинсів).

3. Для темних — гель Dark (підходить для догляду за темними джинсами, синтетикою та бавовною)

4. Для всіх видів — гель Pro-Care. (універсальний, для бадь яких типів і кольорів тканин).

Перше враження: упаковки зручні для зберігання і симпатичні. Гель мають приємний аромат. Дуже важливий момент для мене - я не задихаюся.

Починаю тестувати :)
У отзыва 3 комментария
Людмила Деменко123
Цікаво!!! Треба спробувати!!!
OLivka911
Щось у мене з фото не те :( не згаю, чи можна повернути
.Olga.
OLivka911, можно отредактировать отзыв и попробовать вставить фото заново.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
OLivka911

Збитий десерт з яблучним пирогом.

Привезла я з дачі свіжих яблучок, а вони трошки биті, такі, що одразу треба щось робити. На варення їх було зовсім мало і вирішила я спекти яблучний пиріг (по типу шарлотки). Рецепт знайшла невдалий, вийшов "грубим" і несолодким. Думала, що ніхто і їсти не буде. Аж ось, згадала про тестування і "Збитий десерт".
"Збитий десерт" готується щвидко і легко - додати вміст пачки у 150 мл. холодного молока, перемішати, а потім 3 хв. збити міксером. Молоко у мене було топлене і мені дуже сподобався цей смак - такий собі вершково-пломбірний. Замість міксера використовувала блендер, проте все вийшло, десерт збільшився в об'ємі і загустів.
Отже, не дуже добрий пиріг у поєднанні з шаром збитого десерту, намазаного зверху, розлетівся "на ура".
Мій вердикт - швидко, легко, смачно. універсально (хоч на торт маж, хоч з фруктами їж, а хочеш - як окремий десерт).
Спочатку я злякалась Е-добавок у складі (емульгатори і стабілізатор). Та й ароматизатори штучні я не дуже люблю. Проте, загуглила, що в них низька небезпечність, стало трохи спокійніше.
Також при приготуванні пирога я використовувала ванільний цукор і цукор з корицею від Dr.Oetker.

#naprobuua #naprobuua_DrOetker #DrOetker #naprobu_відгуки #DrOetker_желфікс #DrOetker_желе_для_торта #DrOetker_збитий десерт
У отзыва 2 комментария
Гугл
Яка смакота
OLivka911
Останнє фото зі шматочком пирога чомусь "догори ногами" розмістилося )))
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Светлана911

Йуху, і знову ця чудова нагода

Я в минулому році робила, яка ж це смакота. А найбільше сподобалось, що варення таке мусове на смак, ягідки зовсім не уварені, й цукру по мінімуму, відчуваєш смак, майже свіжих ягід. Коли до сиру дістаю баночку, чоловік каже - ні, цей смачний побережемо так їсти, або до чаю, а сир можна з будь-чим солодким, все одно смак забивається. Майже все скінчилось, залишилась одна остання баночка, здається з малинкою. Чекаємо на тестування. Дуже полюбляю продукцію від Dr. Oetker. Шкода, що тільки желфікс. Найбільше мені смакує пудинг, обожнюю
У отзыва 7 комментариев
Модератор Ольга
Светлана911, пудинг только ведь был. А сейчас самый сезон заготовок.
OLivka911
Дуже вчасний проект! Як раз наступні декілька місяців - сезон консервації. Мені було б цікаво спробувати новеньке - желфікс :)
Модератор Ольга
OLivka911, так, саме наближається час достигання малини, абрикосів, ранньої груші та інших ягід та фруктів. Є з чим експериментувати ;)
MataBanata
Почитала Вас и захотелось закупиться клубникой!)сейчас как раз сезон и так хочется приготовить заготовки на зиму, чтобы потом наслаждаться вкуснятиной ))
Светлана911
Модератор Ольга, можливо, але я не потрапила до тестування, а у нас в місті чомусь не бачу його, навіть там, де продається інша продукція цього бренду. Тому й жалкую. Взагалі потрібно напевно у виробника взяти список магазинів, або мереж, де розповсюджується максимум продукції.
Светлана911
MataBanata, так, мені здається, вам повинно сподобатись, особливо, якщо ви, як я, не дуже любите занадто солодкий смак і переварені фрукти. Я зараз вагітна, мені погано від солодкого, чомусь обидві вагітності такі. Але цим варенням з желфіксом навіть я можу посмакувати. І ягоди варили у цукрі всьго 5-7 хвилин, тому вони взагалі не переварені.
MataBanata
Светлана911, так, мені подобаються джеми в яких ягідки лишаються ціленькими. Таке собі "варево-пюре" не дуже люблю, по тоді його треба перетинати через сито, аби плівка від деяких ягід не попадала під час їжі
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
НАСТоящаЯ мелодиЯ

Швидкий варіант Тірамісу

Как-то в магазине увидела сухую смесь для приготовления крема Тирамису "Dr. Oetker". Заинтриговал
меня такой крем и на пробу я купила одну упаковку. Вот настало ее время)
В инструкции написано как готовить крем "Тирамису". На 250 мл холодного молока необходимо взять пакетик со смесью и три минуты взбивать всё миксером. Либо взять 200 мл молока и 100 г взбитых сливок.
Я взяла 200 мл сливок и 100 мл молока. Крем получился не очень густой. Такой подходит изображено на упаковке. Если собирать десерт в форму без дна, то лучше использовать только сливки или взять крем-сыр, чтобы получился более густой.
В кофе я добавила ароматизатор "Ром" Dr. Oetker.
Печенье савоярди опустить на быстро в кофе. Выложить печенье его слоем в форму. Затем сверху выложить крем. Потом опять слой печенья, слой крема.
С кремом от Dr. Oetker десерт застывает минимум 1 час. Я поставила на ночь в холодильник. Рекомендуют посыпать какао, но мне захотелось печенья и сверху)
Крем получился нежны, легкий, кремового цвета с легким ароматом кофе)
Очень интересный опыт! Быстрый десерт)

Dr. Oetker
У отзыва 5 комментариев
АнастасияП
спасибо за отзыв и рецепт,классно что без яйц крем
OLivka911
Ух ти! Я і не знала про крем для "Тірамісу" від "Dr. Oetker". Дякую, що написали - обов'язково спробую.
OLivka911
Я теж на цьому тестуванні робила "Тірамісу" з ромом - цей ароматизатор моя знахідка, але крем робила сама із сиру маскарпоне, цукрової пудри і вершків (без яєць).
Eshli33
спасибо за рецепт,очень кстати)
ternivchanka
Я полюю за Вашими відгуками та фото! :) Дуже гарно виглядають страви, дуже смачно все описано. Намагатимусь повторити.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться