landushok
landushok
Знаток
Отзывы landushok
Комментарии landushok
Получено лайков
15 Like
nedudka

Загальний відгук про користування сироваткою Anew Protinol від Avon

Почну з того, що тестування закінчилось, а сироватка ні :) Хоча я нею користувалась біля місяця.

Також хочу подякувати організаторам та бренду Avon за тестування, а ще за те що подовжили термін для залишку відгуків!

В мене є один важливий критерій як зрозуміти чи корисний та гарний доглядовий продукт чи ні. Це якщо ти перестав ним користуватися і не знайшой добру заміну, то шкірі стає гірше. Так сталося в моєму випадку з Avon Anew Protinol.

Я користувалась сироваткою 10 днів з 14.02 по 24.02. А потім ми поїхали з дому, що я не те що не взяла майже нічого з догляду за шкірою, я взяла дуже мало речей.

Так от за місяць без звичного догляду та постійних стресів і безсоння моя шкіра дуже погіршилась - вона стала зневодненою, тьмяною, з'явились нові дрібні зморшки, вона втратила блиск, а також збільшились синці під очима.

Коли я повернулась додому, я почала її швидко реанімувати. Повернулась до сироватки Avon та до своїх звичних кремів. І, о, диво! Моя шкіра знову стала краще.

Наразі, я користуюсь сироваткою вже біля 3 тижнів, і що точно можу сказати, вона гарно бореться з новими дрібними зморшками, я це побачила під очима нижче глибоких зморшок :) Шкіра знову сяє.

Підсумовуючи своє тестування, я хочу сказати, що я не жалкую, що спробувала цю сироватку. Як я писала раніше від неї дуже приємні відчуття на шкірі та є помітні результати. Не варто очікувати, що сироватка полікує всі ваші проблеми та недоліки, але виробник цього і не обіцяє. Дрібні покращення ви побачите. З серйозними недоліками повинен справлятися косметолог :)

Ще раз дякую організаторам за можливість взяти участь у тестуванні, а також усім хто прочитав цей відгук. Сподіваюсь було корисно :)

P.S. фото до я не хочу виставляти, я там дуже-дуже не естетична)) я виставлю свої фото до перерви в тестуванні, а також недавнє фото після майже трьох тижнів тестування.
У отзыва 5 комментариев
Модератор_Анастасия
Дякуємо Вам, за те, що в такий непростий період, знайшли час на відгуе
Модератор_Анастасия
Вражає стан шкіри! Ви точно не використовували фільтри?) Бо результат, дійсно, суттєвий і позитивний. Ви гарнюня, дуже раді, що продукт підійшов Вам!
nedudka
Модератор_Анастасия, дякую, аж трохи зашарілась)) без фільтрів! все по-чесному! :)
landushok
результат достойный внимания!
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
LK

Сыворотка Avon Anew Protinol

Компания Avon предложила нам уникальную сыворотку Avon Anew Protinol, которая в короткие (семидневные) сроки должна помочь сделать менее заметными недостатки кожи и вернуть ей блеск и сияние.
По истечении необходимого срока использования хочу обозначить что из-за постоянных нервов и большого количества других внешних факторов влияющих на нас в сложившихся обстоятельствах очень тяжело сделать однозначный вывод о фактических способностях сыворотки, но общее впечатление положительное. При нанесении остаётся очень легкий эффект липкости, но текстура средства и сияющий эффект остающийся даже после умывания меня однозначно подкупили
У отзыва 3 комментария
Модератор_Анастасия
Дякуємо Вам за відгук, ми розуміємо всі обставини, на жаль всі живемо в таких реаліях. Проте, загальна оцінка і плани купити в майбутньому знову- надихають! Дякуємо! Бережіть себе!
landushok
Спасибо за отзыв, не успела на проект, но хочется тоже попробовать эту сыворотку, как раз подискиваю бюджетней замену своей
olusik
Підскажіть, будь ласка, вона не забиває пори?
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
LK

Сыворотка Avon Anew Protinol

Прежде всего хочу поблагодарить команду naprobu.ua за принятое решение продолжить работать для нас с вами и для повышения экономики нашей страны, а также за интересные проекты, которые она реализовывает уже долгое время.
Проект от Avon не первый где мне выпала честь попасть в список экспертов и тем не менее это не уменьшило радости от попадания в него. Всего тридцать экспертов, но я одна из них и с нетерпением жду свою посылочку...
Так совпало что она подоспела к празднику к Дню святого Валентина и я даже не сразу поняла что это продукция проекта сыворотка Avon Anew Protinol, ведь в руках я держала не просто посылку, а красивую коробочку с бантом - настоящий подарок
У отзыва 2 комментария
landushok
Такие нюансы кажется мелочью, но составляют в общем положительный момент о продукции)
1632236322
Правда я не ввійшла в число тепстуючих сироватку хоча дуже хотіла спробувати!Але я дочекалась її на ринку продаж і спробувала..Непожалкувала вона досить економна,єдине що дуже консистенція рідка,і трішки липне.Тому наношу перед визодом на вулицю за 10-15 хв. А тоді лише макіяж
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
lisi4ka37

Dr.Oetker - давнє знайомство з новими фарбами

Всім привіт. Очікувано, але так само несподівано я експерт у цьому затишному тестуванні. Очікувано, тому що ні разу не тестувала, але ну дуже люблю і поважаю продукцію цієї ТМ. На носі різдвяні свята, це ароматна випічка, затишок в домі, душевні розмови та, звичайно, какао.
До початку тестування провела ревізію на кухні - на фото продукція, яка завжди є вдома ❤️
У отзыва 11 комментариев
lisi4ka37
Julsi, дякую. Так, намагаюся щоб вдома завжди був запас для несподіваних рецептів.
Кріс10
Ваууу, круто смотрится, тоже пробовала какако этой фирмы потрясающяя
lisi4ka37
Кріс10, на самом деле у меня ни к одному продукту Dr.Oetker нет вопросов, все на достойном уровне. Есть, конечно, специфичные продукты, на любителя, но это нормально ?
alenka2812
ммм... а я какао не пробовала, наконец-то попробую) потому что иногда, каюсь, становлюсь заложником одного бренда - покупаю по привычке одно и тоже, чтоб не дай бог не испортить десерт)))
landushok
Хорошего тестирования, надеюсь в следующий раз и я попаду в список) Буду ждать вкусніх рецептов с продукцией Dr.Oetker
zivochka
alenka2812, кажется в этом тестировании какао не будет в посылке
SandraAlex
Як багато всього цікавенького! А пудра грудками не береться?
lisi4ka37
SandraAlex, ні, мені здається ця пудра вже цілий витвір мистецтва, ароматна і пухка
lisi4ka37
alenka2812, але це какао не з набору тестування, це мої домашні запаси ? але дуже раджу, какао гарне
lisi4ka37
landushok, спасибо. Вы главное подавайте анкеты на участие в проектах и рано или поздно точно станете экспертом. У меня, наверное, это первая удача с последних десяти проектов. Раньше ну очень огорчалась по этому поводу, а сейчас как-то стала понимать - ну не я одна ж тут на портале хорошая девочка ?
zivochka
SandraAlex, я ее пробовала, не образуются комки
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Юля Тарасенко

"Альфлорекс"

Альфлорекс"

"Альфлорекс"
Я самого начала не очень верила в чудодействинность биодобавок и к приёму препарата "Альфлорекс" с бифидобактериями подумала попробую а вдруг.Принимала" Альфлорекс " За это время улучшилось самочувствие,прекратилось вздутие,перестал беспокоить дискомфорт в жилудке .Ощутила необычайную лёгкость и приобрела здоровый вид.Очень довольна препаратом.Вот подошёл почти конец тестирование,исчезли все проблемы с кишечником.Уже родственники и знакомые приобрели "Альфлорекс" .Спасибо большое,что попала на тестирование чудо препарата и огромное спасибо,что мне препарат помог, очень очень очень сильно довольная.
У отзыва 1 комментарий
landushok
Да, результат радует и это приятно)
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться