Дуже сподобалась мені ця гранола. Смак ягід дуже сильний. Їх досить багато. Саме ягідну гранолу люблю робити з йогуртами, грецьким або з наповнювачами. По грамах її на 100г менше ніж інших гранол, тому трохи дивно, бо горіхи мали б бути дорожчі за ягоди. На жаль, не можу їсти гранолу як снек, тому що маю багато пломб і зуби болять таке гризти, тому завжди або з йогуртом, або з кип'яченою водою. Це дууууже смачно!!!
Всім рекомендую ягідну гранолу, тому що вона нереальна. Я завжди додаю до неї фрукти (яблука, банани, персики) виходить ще смачніше!
Чесно, вона мені дуже подобається, і дуже шкода що вона не для щоденного вживання, через велику кількість цукру... Але якщо її їсти 2-3 рази в тиждень то шкоди не буде!
Хто ще не пробував її - обов'язково спробуйте, тому що кожен має відчути її ягідний смак.
.
Але, я звертаю увагу виробників на те, що потрібно зменшити кількість цукру в гранолі, тому що з такою кількістю як є зараз - це не здорова їжа.
_________
Також поділилась вівсяною кашею з татом. Він старої закладки, їсть вівсянку зварену на молоці, яка перетворюється в липку розмазню... Він навіть не знав, що вівсянка може бути такою смачною, з ягідками, і що робиться просто за 5 хвилин. Дуже йому сподобалась, і сказав що тепер буде таку купляти всім нам і брати на перекус на роботу?