Jyliya95
Jyliya95
Новичок
Отзывы Jyliya95
Комментарии Jyliya95
Получено лайков
3 Like
Тетяна Коробка

Тестування Бекутан

Вчера забрала с НП Бекутан, дома прочитала инструкцию - все ясно и понятно. Сегодня были на плановом осмотре у педиатра, спросила, можно ли нам такое (дочке 1,7 годика) - врач очень советовала. Дома развела 1 Саше в воде и дочь выпила с большим удовольствием)))) На вкус как в детстве был Инвайт - просто добавь воды))))))
У отзыва 15 комментариев
МаринаБейдик
Какая вы молодец,что проконсультировались с педиатром. Надеюсь Бекутан повысит иммунитет
Askarida
а мой напитки а-ля "инвайт" наотрез не хочет. говорит - гадость химозная. а эти витаминки с удовольствием всосал)
1574244796
Отримали вітаміни яскрава коробочка дитині сподобалось після користування напишемо ще відгук чи покращився імунітет після прийому вітамінів
Лилия Оранская
Забрала посылочку на Новой почте с Бекутан.Тестируем уже второй день,ребёнку 7 лет,даю по 2 саше в день,приятный вкус,пьёт с удовольствием.Аллергии (высыпаний нет),все хорошо,тестируем дальше.
Svetik13765
Я тоже советовалась, но перед подачей заявки на тестирование :-)
Jyliya95
Дитина росте, а значить потреба в вітамінах збільшується. Довго шукали такі вітаміни, які б дитина випила( адже більшість це є в вигляді жуйок,чи таблетках які діти не дуже полюбляють) а тут така новинка вітаміни у вигляді саше. В першу чергу звернула увагу на склад, і проконсультувалась з педіатром. Приємно здивуваласьі вітаміни і пробіотики. Тобто і імунітет піднімає і животик тримає в нормі, а для діток це дуже важливо, міцний імунітет запорука здоров', дитини і благополуччя. Дитині подобається пити смачні і приємні на запах вітамінки. Рекомендую усім спробувати, будемо надалі приймати.
Марина1311
Теж сьогодні думала,що цей смак мені нагадує))
МаринаБейдик
Лилия Оранская, ви даєте по 2шт? Чи ж якісь критерії по віку чи вазі? Щоб давати 1 чи 2 пакетики ?
Марина1311
МаринаБейдик, залежно від віку
Модератор Ірина
1574244796, Доброго дня! Відгуки про тестування потрібно залишати у розділі "Відгуки" через форму "Залишити відгук". Коментарем під іншим (чужим) відгуком виконання умов не зарахується. Дякуємо!
Анжела Ісмаілова
Почали ми тестування Суха суміш "NAN® SupremePro 3": доповнення до здорового раціону малюка. Спочатку переживала що дитині не спостерігається, але дитина їсть з задоволенням, вага нормально тримається, дитині подобається і ми щасливі надалі будемо купувати, якість дуже висока!!!!
Януська Гуцуляк
З цією сумішшю годування стало справжнім задоволенням для мене і моєї дитини. Вона не лише смачна, а й дуже корисна. Її склад містить все необхідне для забезпечення правильного росту і розвитку малюка. Моя дитина нарешті їсть з задоволенням і збагачує свій організм корисними речовинами, які вона так потребує. Особливо ціную те, що ця суміш враховує потреби маленьких дітей на кожному етапі їхнього розвитку. Вона допомагає мені відчувати себе впевненою в тому, що я надаю своїй дитині найкраще з початку свого життя. Рекомендую дитячу суміш всім батькам, які цінують якість і здоров'я своїх малят. Це справжній зберігач здоров'я і радості для наших дітей!"
Януська Гуцуляк
Рекомендую дитячу суміш всім батькам, які цінують якість і здоров'я своїх малят. Це справжній зберігач здоров'я і радості для наших дітей!"
Януська Гуцуляк
Рекомендую дитячу суміш усім батькам, які прагнуть надати своїм дітям найкраще з перших днів життя!"
Януська Гуцуляк
Ця суміш не тільки дозволила нам подбати про харчування нашої малечі, але й зробила цей процес приємним і легким. Ми маємо впевненість у тому, що наша дитина отримує всі необхідні поживні речовини для свого здоров'я та росту. Зручність використання цієї суміші просто незамінна, особливо в умовах сучасного темпу життя. Ми завжди можемо мати під рукою все необхідне для годування нашої дитини без зайвих турбот. Ми щиро вдячні виробникам за цей чудовий продукт, який дозволяє нам бути впевненими у тому, що ми робимо найкраще для нашої дитини. Рекомендуємо цю дитячу суміш усім батькам, які хочуть мати спокійність щодо харчування своїх малят!"
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться