nastuska44
nastuska44
Знаток
Отзывы nastuska44
Комментарии nastuska44
Получено лайков
15 Like
nastuska44

Закончили тестирование Бекутан КидсВитс Мультиимунно.

Вобщем, примерно неделю назад закончилось наше тестирование. Мы нашли море плюсов в приеме Бекутан КидсВитс Мультиимунно. Итак, начнем:
1. Нашей самой главной проблемой было "поедание волос" - наконец-то мы её побороли. Теперь, Полиночка, если и находит волосы - отдаёт их мне и это безумное счастье для нашей семьи.
2. Наш сон стал намного крепче: до приёма Бекутан, ребенок мог проснуться несколько раз за ночь непонятно от чего и для чего. Сейчас же - только чтоб попить водички, а может и вовсе не просыпаться. И, наверное, благодаря крепкому сну Поля отучилась от соски.
3. Наша дочь стала оооочень активной: у неё проявляется интерес абсолютно ко всему; она стала более подвижной и её теперь интересуют не только мультики, а и окружающая среда.
4. Улучшилась речь: за время приёма Бекутан, мы выучили множество новых слов, а также более-менее понятно стали говорить предложениями.
Классная упаковка; приятный цвет, запах и вкус; неимоверно количество приятных моментов в воспитании и развитии малыша - разве может быть лучше?

По поводу минусов, честно, мы их ненашли. А нет, все-таки нашли один - ограниченный курс приёма Бекутан КидсВитс Мультиимунно.

Хотим сказать спасибо проекту за возможность тестирования Бекутан КидсВитс Мультиимунно, а также за кучу положительных моментов во время приёма витаминок.
И понятное дело, что наша семья РЕКОМЕНДУЕТ витамины Бекутан КидсВитс Мультиимунно всем всем всем!
У отзыва 8 комментариев
НастяК
Как круто,что столько позитива:) а сколько дочке лет?
zeya5
Вам повезло с тестированием, для Вас это был праздник ❤️
nastuska44
НастяК, 2 года и 5 месяцев(почти) :)
Анжела Ісмаілова
Почали ми тестування Суха суміш "NAN® SupremePro 3": доповнення до здорового раціону малюка. Спочатку переживала що дитині не спостерігається, але дитина їсть з задоволенням, вага нормально тримається, дитині подобається і ми щасливі надалі будемо купувати, якість дуже висока!!!!
Януська Гуцуляк
З цією сумішшю годування стало справжнім задоволенням для мене і моєї дитини. Вона не лише смачна, а й дуже корисна. Її склад містить все необхідне для забезпечення правильного росту і розвитку малюка. Моя дитина нарешті їсть з задоволенням і збагачує свій організм корисними речовинами, які вона так потребує. Особливо ціную те, що ця суміш враховує потреби маленьких дітей на кожному етапі їхнього розвитку. Вона допомагає мені відчувати себе впевненою в тому, що я надаю своїй дитині найкраще з початку свого життя. Рекомендую дитячу суміш всім батькам, які цінують якість і здоров'я своїх малят. Це справжній зберігач здоров'я і радості для наших дітей!"
Януська Гуцуляк
Рекомендую дитячу суміш всім батькам, які цінують якість і здоров'я своїх малят. Це справжній зберігач здоров'я і радості для наших дітей!"
Януська Гуцуляк
Рекомендую дитячу суміш усім батькам, які прагнуть надати своїм дітям найкраще з перших днів життя!"
Януська Гуцуляк
Ця суміш не тільки дозволила нам подбати про харчування нашої малечі, але й зробила цей процес приємним і легким. Ми маємо впевненість у тому, що наша дитина отримує всі необхідні поживні речовини для свого здоров'я та росту. Зручність використання цієї суміші просто незамінна, особливо в умовах сучасного темпу життя. Ми завжди можемо мати під рукою все необхідне для годування нашої дитини без зайвих турбот. Ми щиро вдячні виробникам за цей чудовий продукт, який дозволяє нам бути впевненими у тому, що ми робимо найкраще для нашої дитини. Рекомендуємо цю дитячу суміш усім батькам, які хочуть мати спокійність щодо харчування своїх малят!"
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться