gorskaja_alena
gorskaja_alena
Эксперт - Блогер
Отзывы gorskaja_alena
Комментарии gorskaja_alena
Получено лайков
5 Like
gorskaja_alena

Весна з Avon🌷

Разом з мамою приймаю участь у тестуванні продукції від Avon 🥰
Найперше, на що я звернула увагу, звісно, упаковка. А там - значок від організації PETA, що означає «продукція не тестуються на тваринах». Загуглила, з 2019 року компанія потрапила до списку PETA. Кайф!
Парфум дістався мамі, але я спробувала. Не мій, але стійкий дуже😅🙏🏻. А от бальзам мені прийшовся до душі. Я обрала нюдовий відтінок, а окрім кольору отримала зволоження, якого часто не вистачає в звичайних декоративних засобах. Мій лайк точно дістається бальзаму👌🏻❤️
У отзыва 2 комментария
Модератор Ірина
Добрий день. Якщо говорити точніше, то це не бальзам, а матова губна помада з гіалуроновою кислотою «Супер Зволоження».
gorskaja_alena
Модератор Ірина, дякую! І вона чудова.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
gorskaja_alena

Пре мама дуо☺️

Маю можливість поділитись відгуком про одні з найулюбленіших вітамінних комплексів «Пре мама дуо» завдяки порталу Naprobu.ua. Вітаміни, які рекомендують не лише у період вагітності, а й під час планування, та вигодовування малюка. Комплекс не містить зайвих компонентів, лише найнеобхідніші вітаміни для жінок у такі відповідальні моменти. Я довіряю «Пре мама дуо», та можу рекомендувати комплекс подругам, адже приймаю вітаміни за рекомендацією лікаря вже рік (з відповідними перервами згідно призначенню).
У отзыва 2 комментария
Модератор Ольга
alena_gorskaja, з якого періоду Ви почали приймати вітаміни (1-2 триместр чи ще на етапі планування?).
gorskaja_alena
Ще на етапі планування. Також приймаю під час вигодовування, вони допомагають мені краще відновитись після вагітності. Маю з сим порівняти, так як після перших пологів вітаміни не приймала, і мала наслідки (сильно випадало волосся, іноді турбував зубний біль, мала післяпологову депресію…зараз почуваюсь значно краще, на мою думку вітаміни також на це вплинули).
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться