Mariya52
Mariya52
Новичок
Отзывы Mariya52
Комментарии Mariya52
Получено лайков
0 Like
Олена08

Збий десерт Dr.Oetker

Ділюсь відгуком про «Збий десерт» від Dr.Ortker,це супер знахідка, для приготування цих десертів я витратила менше 45- ти хвилин (це вже разом з випіканням кексів).
Приготувала шоколадне бісквітне тісто, розділила на дві половини: з однієї приготувала бісквіт, а з іншої маленькі кексики. А далі дала волю фантазії та «Збий десерту» від Dr.Oetker. Кекси прикрасила отриманою масою та маршмелоу, а з бісквіт приготувала чудовий бісквіт наступним чином:
бісквіт поламала на невеличкі шматочки та викладаємо на дно стакана, далі шар білої маси, потім трохи карамелі та горіхів, і так повторюємо два рази. Перед подачею бажано щоб постояло дві години. От так легко і просто вийшли два чудові та смачні десерти. Виходить дуже смачно, обов’язково спробуйте!
У отзыва 5 комментариев
Tanja.mila
Очень здорово,вы молодец)
pomin
Дуже апетитно виглядає ?
Олена08
Дякую, мені дуже приємно, обов’язково спробуйте приготувати.
Mariya52
Дуже класний та доступний рецепт
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Олена08

Чізкейк з ківі

Приготувала чізкейк без випікання, використовуючи желе для торту від Dr.Oetker.
Рецепт такий:
Нижній шар- подрібнюємо 200 грам фініків+200 грам мигдалю+200 грам кокосової струшки. Отриману масу викладаємо на дно форми та відправляємо в холодильник.
400 грам вершкового сиру+ трохи грецького йогурту та цукрова пудра по смаку- перебиваємо в блендері. По інструкції готуємо желе для торту та додаємо до отриманої маси. Виливаємо наступним шаром у нашу форму.
Очищаємо 600 грам ківі та потрібнюємо в блендері додавши до нього 100мл. води, сюди ж додаємо попередньо розчинене желе для торту, та переміщуємо.Отриману масу виливаємо у нашу форму.2 ківі нарізаємо дольками, та викладаємо на наш чізкейк для декору. Відправляємо в холодильник до повного застигання. Всім смачного, обов’язково раджу всім спробувати цей рецепт.
P.S. перше фото демонстративне, бо поставила чізкейк застигати, а поки повернулась з роботи, то залишився дише один шматок, що на другому фото?
У отзыва 3 комментария
pomin
Гарно, але фото не Ваше?
luba_lenpas
pomin, Вот это поворот...?
Mariya52
Такий цікавий рецепт, обов'язково спробую.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться