Va_leria
Va_leria
Знаток
Отзывы Va_leria
Комментарии Va_leria
Получено лайков
5 Like
Tane4ka31

Косметика Vichy

Ніколи не користувалась косметикою від Vichy,тому з задоволенням випробувала б її на собі)
У отзыва 4 комментариев
Юлия13life
Я б тоже с удовольствием попробовала бы косметику этого бренда, для покупки просто попробовать она очень дорогая и будет жаль, если не подойдет.
Va_leria
я тоже не пробовала, если вдруг меня выберут то мне и поделиться есть с кем будем тестировать всей женской половиной семейства))
olena.romanenko
Я пробувала, вона відповідає високій європейській якості
Bulavo4ka
Я якщо потраплю буду тестувати на собі,так як мама проблем зі шкірою тьфу тьфу не має,свекров яка дуже любила косметику ,пішла нажаль з життя на днях,доречі вона дуже любила сайт naprobu і завжди подавала заявки ?подруги давно випробували вже і мають таку косметику від vichy,одна я все ніяк не спробую?
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
nadja_melnik

Дякую за довіру

Дуже дякую Naprobu та Eveline Cosmetics за можливість стати експертом. Надзвичайно рада , що ви дали мені та ще 99-ти жінкам можливість протестувати Вашу продукцію. З нею знайома вже давно та жодного разу не пожаліла ні про одну покупку. Продукція надзвичайно класна. З нетерпінням чекаю на свою посилочку, щоб нарешті все протестувати. Дякую за довіру
У отзыва 10 комментариев
Модератор Ірина
Чекатимемо на Ваші враження-відгуки! :) Та нагадую ще раз ознайомитись з правилами участі та зобов'язань, як експерта. Бажаю позитивного тестування! :)
Natali27
Вітаю вас! Бажаю гарного тестування та чекаю на відгуки?
Юлия13life
Примите мои поздравления. Протестировать качественную косметику - это классно. Вам повезло. Жлем от вас правдивых отзывов.
Va_leria
Поздравляю))))
Kristyusha_c
Поздравляю и Вас ! Мне тоже посчастливилось стать экспертом в этом прожекте! Жду не дождусь начала тестирования ?
olena.romanenko
Вітаю! Сподіваюся, тестування пройде корисно, для мене це новий досвід на цьому порталі, офіційні правила завжди читаю на початку (помічена ще з Європи, є тести та конкурси, де участь можуть брати лише особи з громадянством а не ті. Що мають тимчасову візу/вид на жительство) зараз потрібно читати умови саме для тих, хто взяв відповідальність тестувати, адже до, мене це, насамперед, дуже важливо-все зробити правильно по відношенню до порталу і партнерів, а також -правдиво по відношенню до користувачів. -звичайних жінок і дівчат України
olena.romanenko
NadiiaM, дякую, навзаєм!
Natali27
olena.romanenko, вже чекаю на відгуки? Продукцію ще не отримала чи вже?
nadja_melnik
Natali27, Вже отримала, і залишила вже декілька відгуків
Natali27
NadiiaM, дякую. Вже знайшла вілгуки.читаю? Бо до проекту не попала, а продукція зацікавила.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
natashyk47

Желфікс dr oetker

Завжди вважала, що консервація - це не моє. Скільки мороки з цими банками... Була приємно здивована посилкою і її вмістом. Тому вирішила спробувати приготувати джем за допомогою Желфікса. Спочатку зробили одну порцію з полуниці, щоб спробувати, малеча з'їла майже все одразу, тому звичайно було прийняте рішення готувати побільше і різних. Справді приготування з Желфіксом просто і зручно. Витрачається менше часу і результат виявляється вище всіх похвал. Дякую за можливість спробувати. Буду купувати продукцію надалі.
У отзыва 2 комментария
Ольга Самойленко
мены також сподобався желфікс - тепер більше бажання готувати варення))
Va_leria
точно точно)) я для себя открыла мир консервации)))
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
_radchenko_natali_

Супер джем з допомогою Желфікс

За період тестування я приготувала не один джем з Желфіксом, це і абрикоси, порічки, смородина, і навіть яблуко... даний продукт Желфікс він реально покорив мене! Такого задоволення від приготування я давно не отримувала, адже готується усе мега-швидко і дуже просто. Усі джеми припали до душі моїй сім'ї, скажу по правді залишилось не так багато баночок на зиму, бо смакота розлітається до млинців, печивка і просто до чаю! Рада, що познайомилась з даною продукцією! Желфікс - мій фаворит! Тепер консервування тільки з ним, адже не потрібно гадати - вдасться чи ні, тут варіантів мало - а точніше єдиний, з Желфіксом будь який джем буде вдалим! Дякую!
У отзыва 1 комментарий
Va_leria
полностью с вами согласна, у меня тоже остались только положительные эмоции))
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
ole4ka_

Спасибо Dr.Oetker!

Прекрасная, качественная продукция Dr.Oetker! Спасибо сайту за возможность протестировать данную продукцию. Редко когда доверяю описанию товара, но вот Dr.Oetker сломал все стереотипы! Все заявленные характеристики продукции - 100% результат! Люблю эксперименты, а с Dr.Oetker - экспериментировать очень просто! Остаётся потом только наслаждаться результатом!
Тем, кто ещё сомневается, рекомендую! Сама теперь буду использовать разные штучки от Dr.Oetker))))
Такое вкусное тестирование у меня впервые!
У отзыва 4 комментариев
Va_leria
очень красиво)))
lanchkovskaya
Действительно мастерица, такую красоту создали! Желе для торта очень хорошо пригодилось!
ekaterina._.zvereva
Какая красота ? вы большая умничка...у меня на такое руки не от туда выросли ?
ole4ka_
Va_leria, спасибо)
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться