Отримала вранці посилку і зразу приступила до готування.
Рецепт
Тісто:
Маргарин 100гр перетерти з борошном 210гр, добавити я збите куряче яйце та 1/4ч.л. соди Dr.Oetker погашеної оцтом.
Тісто розподілити по формі рівномірно, формуючи бортики.
Запекти до готовності.
Начинка горіхова:
4 курячі яйця збити з 150гр цукру, добавити 100гр арахісового борошна та 40гр фундючного борошна, 80гр розтопленого вершкового масла. Все ретельно перемішати.
Вилити начинку на тістову заготовку ьа запекти 5 хв при температурі 250С.
Остудити не виймаючи з форми.
Викласти на верх ягоди по смаку (у мене були малина, вишня та ожина ), залити готовим (приготованим по рецепту з упаковки) "желе для торта Dr.Oetker", поставити на застивання на 15 хв.
Вийняти обережно з форми та прикрасити "збитий десерт Dr.Oetker", також приготований по рецепту з упаковки.
Смак чудовий, зовнішній вигляд ?, готується дуже швидко.
Продукція Dr.Oetker для десертів дуже сподобалася, буду коиистуватися і надалі.