Babiachka
Babiachka
Знаток
Отзывы Babiachka
Комментарии Babiachka
Получено лайков
7 Like
Babiachka

Повітряний зефір з желфікс

Давно планувала приготувати домашній зефір,вивчала рецепти і технологію,але ніяк не наважувалась)
Проте настав цей час!
Ставши експертом ТМ Dr.Oetker від сайту naprobu.ua,отримала посилку з продукцією.
Там желфікс. В магазині не знайшла потрібного сорту яблук,з високим вмістом пектину.Тому взяла інші і вирішила додати в пюре желфікс.
Зефір готувала вперше,тому була готова,що не вийде)
На диво зефір вийшов неймовірно ніжний,повітряний і смачний.Навіть чоловік,який не любить його,оцінив смак))А це найкращий комплімент!
У отзыва 9 комментариев
Nata1501
Тоже хочу научится готовить зефир. С агарм у меня не выходил. Хорошая идея с желфиксом. Буду пробовать:)
Valenty
Виглядить дуже смачно! А скільки у Вас часу зайняло приготування зефіру?
Viktoriia4orna
Добрый день. Прекрасный зефир у вас получился? поделитесь пожалуйста рецептом, если не жалко. Пробовала несколько раз делать с агаром, не получился
pysya1986
Вав яка краса! Не дочекаюся коли приїде мій планетарний міксер, і я зможу творити зефірки і решта смакоти!
Babiachka
Nata1501, успіхів,хай все вийде!
Babiachka
Valenty,дякую, все разом близько 2 год)
Babiachka
Viktoriia4orna, доброго дня,щиро дякую!готувала по рецепту Лізи Глінської в ютюб )
Babiachka
pysya1986, дякую !успіхів вам!до речі ,я готувала звичайним,але довше збивала
Viktoriia4orna
Babiachka, Дякую, спробую)
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Babiachka

Повітряний зефір з желфікс

Давно планувала приготувати домашній зефір,вивчала рецепти і технологію,але ніяк не наважувалась)
Проте настав цей час!
Ставши експертом ТМ Dr.Oetker від сайту naprobu.ua,отримала посилку з продукцією.
Там желфікс. В магазині не знайшла потрібного сорту яблук,з високим вмістом пектину.Тому взяла інші і вирішила додати в пюре желфікс.
Зефір готувала вперше,тому була готова,що не вийде)
На диво зефір вийшов неймовірно ніжний,повітряний і смачний.Навіть чоловік,який не любить його,оцінив смак))А це найкращий комплімент!
У отзыва 9 комментариев
Nata1501
Тоже хочу научится готовить зефир. С агарм у меня не выходил. Хорошая идея с желфиксом. Буду пробовать:)
Valenty
Виглядить дуже смачно! А скільки у Вас часу зайняло приготування зефіру?
Viktoriia4orna
Добрый день. Прекрасный зефир у вас получился? поделитесь пожалуйста рецептом, если не жалко. Пробовала несколько раз делать с агаром, не получился
pysya1986
Вав яка краса! Не дочекаюся коли приїде мій планетарний міксер, і я зможу творити зефірки і решта смакоти!
Babiachka
Nata1501, успіхів,хай все вийде!
Babiachka
Valenty,дякую, все разом близько 2 год)
Babiachka
Viktoriia4orna, доброго дня,щиро дякую!готувала по рецепту Лізи Глінської в ютюб )
Babiachka
pysya1986, дякую !успіхів вам!до речі ,я готувала звичайним,але довше збивала
Viktoriia4orna
Babiachka, Дякую, спробую)
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Babiachka

Повітряний зефір з желфікс

Давно планувала приготувати домашній зефір,вивчала рецепти і технологію,але ніяк не наважувалась)
Проте настав цей час!
Ставши експертом ТМ Dr.Oetker від сайту naprobu.ua,отримала посилку з продукцією.
Там желфікс. В магазині не знайшла потрібного сорту яблук,з високим вмістом пектину.Тому взяла інші і вирішила додати в пюре желфікс.
Зефір готувала вперше,тому була готова,що не вийде)
На диво зефір вийшов неймовірно ніжний,повітряний і смачний.Навіть чоловік,який не любить його,оцінив смак))А це найкращий комплімент!
У отзыва 9 комментариев
Nata1501
Тоже хочу научится готовить зефир. С агарм у меня не выходил. Хорошая идея с желфиксом. Буду пробовать:)
Valenty
Виглядить дуже смачно! А скільки у Вас часу зайняло приготування зефіру?
Viktoriia4orna
Добрый день. Прекрасный зефир у вас получился? поделитесь пожалуйста рецептом, если не жалко. Пробовала несколько раз делать с агаром, не получился
pysya1986
Вав яка краса! Не дочекаюся коли приїде мій планетарний міксер, і я зможу творити зефірки і решта смакоти!
Babiachka
Nata1501, успіхів,хай все вийде!
Babiachka
Valenty,дякую, все разом близько 2 год)
Babiachka
Viktoriia4orna, доброго дня,щиро дякую!готувала по рецепту Лізи Глінської в ютюб )
Babiachka
pysya1986, дякую !успіхів вам!до речі ,я готувала звичайним,але довше збивала
Viktoriia4orna
Babiachka, Дякую, спробую)
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Babiachka

Повітряний зефір з желфікс

Давно планувала приготувати домашній зефір,вивчала рецепти і технологію,але ніяк не наважувалась)
Проте настав цей час!
Ставши експертом ТМ Dr.Oetker від сайту naprobu.ua,отримала посилку з продукцією.
Там желфікс. В магазині не знайшла потрібного сорту яблук,з високим вмістом пектину.Тому взяла інші і вирішила додати в пюре желфікс.
Зефір готувала вперше,тому була готова,що не вийде)
На диво зефір вийшов неймовірно ніжний,повітряний і смачний.Навіть чоловік,який не любить його,оцінив смак))А це найкращий комплімент!
У отзыва 9 комментариев
Nata1501
Тоже хочу научится готовить зефир. С агарм у меня не выходил. Хорошая идея с желфиксом. Буду пробовать:)
Valenty
Виглядить дуже смачно! А скільки у Вас часу зайняло приготування зефіру?
Viktoriia4orna
Добрый день. Прекрасный зефир у вас получился? поделитесь пожалуйста рецептом, если не жалко. Пробовала несколько раз делать с агаром, не получился
pysya1986
Вав яка краса! Не дочекаюся коли приїде мій планетарний міксер, і я зможу творити зефірки і решта смакоти!
Babiachka
Nata1501, успіхів,хай все вийде!
Babiachka
Valenty,дякую, все разом близько 2 год)
Babiachka
Viktoriia4orna, доброго дня,щиро дякую!готувала по рецепту Лізи Глінської в ютюб )
Babiachka
pysya1986, дякую !успіхів вам!до речі ,я готувала звичайним,але довше збивала
Viktoriia4orna
Babiachka, Дякую, спробую)
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
.Olga.

Желе для торта

Минулого тестування я побоювалася цього желе. :-) І недарма. :-) Сьогодні вирішила протестувати його. Замислила приготувати бісквіт та зверху прикрасити малиною й залити желе. Форму для запікання взяла скляну,щоб легше було заливати та виймати продукт. Форму взяла невелику, але високу, бо начебто один пакетик желе йде лише на склянку рідини, однак не знала, скільки це займе місця, як в принципі піде справа та виглядатиме пиріг. Оскільки бісквіт на розпушувачі, то він трошки вище піднявся по центру, ніж по краях. Вийняла з печі, прикрасила малиною.
Желе вирішили заварити на компоті зі смородини. Додала лише 1 ст.ложку цукру, бо компот і без того солодкий. Додала до мисочки 3 ст. ложки води, як вказано у рецепті на пакетику. До кипіння желе якось трохи одразу загусло, а як закипіло, знову стало рідким і трохи пойнялося піною. Намагалася акуратно лити від центру пирога, як сказано знову ж таки у рецепті. Але щось пішло не так ( перший раз все ж таки :-) , малина моя розбіглася у різні боки, і, оскільки, серединка вийшла вищою, то рідиною її не покрило. Сяк-так вирівняла малину. Суміш почала застигати... Намагалася ложкою потрошку брати з країв та поливати серединку, але желе звідтіля все одно стекло.
Застигає швидко, як на мене. За годину без холодильника на гарячому пирозі ( адже скляна форма довго тримає тепло) самостійно все застигло. Дуже легко вийнялося з форми. І начебто на тарілочці прийняло більш апетитного вигляду. :-) Порізала пиріг теж легко. Желе не всмоктується у тісто, що добре. Текстура легка. Оскільки наколотила на смородиновому компоті, було трошки із кислинкою, що надало пирогу свіжості.
Зробила для себе висновки, що на повноцінний пиріг\торт краще використовувати одразу 2 пакетики. А тісто краще замішувати листкове чи пісочне, щоб не піднімалося і тримало рівну поверхню.
В цілому, першим досвідом задоволена.
У отзыва 2 комментария
Babiachka
Який пишний бісквіт)
.Olga.
Babiachka, ага. А над желе ще треба попрацювати мені. :-)
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться