Ось і настав мій черед описувати тестування продукції Dr. Oetker на прикладі паски. При випіканні пасок з надісланного набору при приготуванні застосувала ванільний сахар, дріжжі, розпушувач, ароматизатор ванільний, цукрову пудру та звісно ж цукрові прикраси.
Опишу більш детально :
- Ароматизаторами раніше не користувалась, тепер змінила думку, бо запах такий стояв, що з`їсти хотілося паски ще коли тільки тісто замішувалося 😊.
- Дріжжі використовувала згідно з інструкцією - 1 пакетик на 0,5кг муки. Паски добре підійшли. Давала тісту підійти тричі. 👍
- Роботою розпушувача та ванільного цукру залишилась задоволена. Ванільний цукор гарно пахне, викликає позитивні емоції. Розпушувач зробив мої пасочки більш пухкими.
- Цукрова пудра зробила мою глазур не просто красивою, а ще й неймовірно пахучою, так як вдома є маленька дитина, то паски швидко залишились без верхівок. 🤤🤤🤤.
- Прикраси перетворили паски на кулінарні шедеври 👌.
Однозначно буду користуватися продукцією Dr. Oetker !!!