DumaHalyna
DumaHalyna
Новичок
Отзывы DumaHalyna
Комментарии DumaHalyna
Получено лайков
3 Like
DumaHalyna

Гранола АХА

Спробувала софт гранолу, смачно, гранола мягка, в міру солодка, ягоди з кислинкою і мають натуральний смак, шматочки йогурта теж засмакували, я задоволена) Раніше куштувала гранолу інших виробників і бувала тверда, цю братиму тепер.
Я вживаю з молоком, цікаво ще спробувати з йогуртом.

Трохи незрозуміло чому на 2-ому місці в складі пальмова олія, обсмажують на ній?

Загалом класний варіант швидкого сніданку)

#ТвійденьсмакуєправильнозAXA #AXA #смакуй_аха #Naprobu_AXA #axaclub #NaprobyAXA #naprobuua #naprobuua_відгуки #снідай правильно #смачнийсніданокАХА
У отзыва 4 комментариев
Moderator Alena
DumaHalyna, дякуємо за Ваш відгук! Чудово, що нова софт-гранола прийшла Вам до смаку! Що до пальмової олії у складі, виробник відповів так: достовірну інформацію про користь будь якого продукту може надавати тільки вповноважений орган. Виробник же, в свою чергу, надає її на основі знань про фізико-хімічні властивості продукту та базові знання дієтології та нутріціології. Тобто, користь пальмової олії по відношенню до інших олій та жирів є нейтральною, так як кожен з природніх жирів чи олій має свою унікальну користь за рахунок жирно-кислотного складу та вмісту вітамінів. Все ж таки, пальмова олія відноситься до нейтральних жирів за рахунок жирно-кислотного складу (співвідношення насичених та ненасичених жирних кислот). З одного боку, користь складається в тому, що пальмова олія містить до 43% мононенасичених кислот та 9% поліненасичених кислот, які, як відомо, несуть позитивний вплив для організму людини. Насичені жирні кислоти надають стійкості до окислення. Також, можна відмітити значний вміст вітаміну Е, хоч він і менший, ніж в соняшниковій олії. У складі мова йде про рафіновану пальмову олію, а не її фракції.
DumaHalyna
Moderator Alena, дякую за відповідь
Ивченко Ксения Владимировна
Знаєте що я вам скажу. Мій вік 31 рік я подавала заявку на участь ц проекті. Чому? Після корони пам'ять 6 секунд. Після панічних атак які в мене були протягом 3х років і зараз також часто буває. Я дуже погано сплю після панічних атак і досі. Тоді було тільки 3-4 гидини на добу, зараз трохи більше. Тепер зараз ще додалась ця клята війна і тривоги від яких я вже шаленію по 15 шт на день. Ті 🍒 на торті, мешкаю в 40 км від лбз і кожен день чую вибухи. Тому. У всіх є різні фактори. Я б дуже хотіла б прл есиувати цей препарат тому що нажаль зараз фінансово я його не можу собі дозволити.
Анеті
Anastasia Litvin, так я зазвичай даю десь 21:50,мала прокинулась в 9:10 ранку(то вона інколи прокидається в ночі навіть якщо водички попити,а це спала так солодко я сама навіть здивувалась,що так протрималася.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться