yaryar
yaryar
Expert
Reviews yaryar
Comments yaryar
Likes received
15 Like
20:20 12.10.2020
yaryar

АХА підсумок

Хочеться доповнити мій відгук із загальними враженнями щодо тестування каш та граноли АХА.
Основними перевагами для мене є те, що:
По-перше, приготування не займає багато часу, це дуже важливо, особливо, коли часу обмаль. По-друге, компактність упаковок, можна легко брати з собою. По-третє, кускус, гречка чи гранола може бути як основною стравою, так і перекусом! Зокрема, в гранолі багато ягід, що не може не тішити. А ще це надзвичайно смачно!
Проте, незважаючи на усі переваги в мене є кілька зауважень. Основний стосується кускусу з томатами і паприкою. Як на мене, то він підійде більше для тих людей, яким подобається гостреньке. Кускус має насичений смак і гостроту, яку дає паприка. Проте, для мене він все-таки занадто приправлений.
#ТвійденьсмакуєправильнозAXA #AXA #смакуй_аха #Naprobu_AXA #axaclub #NaprobyAXA #naprobuua #naprobuua_відгуки #снідайправильно #смачнийсніданокАХА
Review has 5 comments
10:52 12.10.2020
yaryar

Загальні враження

Спробувавши продукцію АХА (гранола зі смаком ягід та йогурту, гречка з грибами та овочами, кускус з томатами і паприкою) хочу поділитися своїми враженнями.
Насамперед, хочеться виділити гранолу, вона надзвичайно смачна. Особливо смакує з класичним йогуртом. Приємно вразило те, що в гранолі достатня кількість ягід і через це гранола смакує ще більше.
Також хотіла б відзначити, що гранола чудово смакує не лише дорослим, а й дітям. Коли в мене гостював племінник, я пригостила його гранолою з молоком і такий сніданок йому дуже сподобався.
Далі хочу розповісти про гречку з грибами та овочами. Дуже сподобалося, що вона в міру приправлена, не відчувається надто сильного запаху приправ. Поділилася гречкою зі своєю подругою, вона також в захваті. Вона відмітила чудовий смак і швидкий час приготування.
Щодо кускусу з томатами і паприкою в мене досить неоднозначні враження. Сам кускус чудовий, але мені не дуже засмакував через надмірну кількість приправ і, особисто для мене занадто гострий.
#ТвійденьсмакуєправильнозAXA #AXA #смакуй_аха #Naprobu_AXA #axaclub #NaprobyAXA #naprobuua #naprobuua_відгуки #снідай правильно #смачнийсніданокАХА
Review has 7 comments
09:50 08.10.2020
yaryar

Remington

З нетерпінням чекаю результатів тестування. Особливо цікавить плойка, наскільки довгим буде ефект :)
Review has 2 comments
16:04 07.10.2020
yaryar

Гранола

Сьогодні вирішила спробувала посмакувати ягідною гранолою з молоком і вийшло теж доволі смачно! Раніше пробувала гранолу АХА з класичним йогуртом, і, якщо порівнювати, то з йогуртом, на мою думку, смачніше :)
А ще пригостила гранолою свого племінника, який в мене гостював і він був в захваті. Ягідна гранола з шматочками йогурту йому дуже сподобалася, сказав, що для нього це просто ідеальний сніданок!
Одним словом ягідна гранола - це неймовірна смакота!
#ТвійденьсмакуєправильнозAXA #axaclub #смачнийсніданокАХА #naprobuua_відгуки #naprobuua
Review has 1 comment
10:28 05.10.2020
yaryar

Кускус з томатами і паприкою

Сьогодні на сніданок приготувала кускус з томатами і паприкою. Мушу зізнатися, що особисто в мене є кілька зауважень, сам кускус чудовий, проте занадто приправлений. Я люблю, коли страву приправлено в міру, а у випадку з кускусом трохи перестаралися. Зважаючи на те, що кускус з паприкою, він все одно для мене виявився трохи гоструватим. Загалом я люблю насичений смак, але в цьому випадку трохи переборщили.
З плюсів:
1) швидке готування;
2) може бути основною стравою або перекусом;
З мінусів: кускус занадто приправлений.
Review has 5 comments