.Olga.
.Olga.
Super Expert
Reviews .Olga.
Comments .Olga.
Likes received
88 Like
15:24 31.08.2023
.Olga.

Модераторам

Доброго дня. У мене питання модераторам. Якщо я скасую тимчасово підписку на новини на електронку, мій профіль не втратить актуальності? Бо я перебуваю в окупації, а листи із запрошеннями йдуть все частіше. Це ятрить мені і без того зболілу душу. Прошу зрозуміти правильно. Хотілося б на якийсь час вимкнути підписку. Так можна?
Review has 0 comments
21:54 03.02.2022
.Olga.

Усім успіху

Довгенько не було нічого "мого" на проєкті. Та й взимку якось більше проблем, ніколи і зайти сюди. А тут щось надихнуло мене...Зайшла - і побачила. Анкету заповнила, із нетерпінням чекатиму. :-)
Review has 7 comments
21:24 08.11.2021
.Olga.

Те, що треба ;-)

Нарешті проєкт і для мене. :-) У силу здоров'я (я діабетик) маю шкіру, схильну до пересихання. Це для мене всесезонна проблема, яка загострюється восени\взимку. Шкіра рук та ніг пересихає часом аж до тріщинок. Особливо це боляче на зворотньому боці долонь. :-( Пересихають також голені у результаті гоління та лікті. А пересушена шкіра частенько свербить, особливо на боках. :-) Усілякі креми та лосьйони для рук\ніг\тіла - мої постійні помічники. Але, знову ж таки у силу здоров'я, ефект від них недовгий. То змащуюся частенько. Я з радістю відкрию для себе ще одного помічничка. Вибирайте ж мене скоріше. :-D Учасникам - успіху!
Review has 2 comments
21:25 28.09.2021
.Olga.

На жаль,не пройшла

На жаль, і цього разу я не пройшла на тестування " Евелін". То чекатиму наступного і знову спробую. :-) А учасницям - приємного тестування.
Review has 0 comments
21:36 20.09.2021
.Olga.

Дуже "потрібне" тестування

Дуже хочу протестувати новинки доглядової косметики "Евелін". Як і більшість дівчат, дуже полюбляю усілякі креми\тоніки\міцелярочки. :-) Та й вік мій передбачає посилену увагу до стану власної шкіри, адже з віком шкіра обличчя втрачає пружність, зневоднюється, розширюються пори. Тож багато уваги приділяю зволоженню та живленню шкіри обличчя, рук, усього тіла. Дуже сподіваюся, що мене виберуть. :-) А решті учасників бажаю успіху.
Review has 0 comments