Kitty_Ira
Kitty_Ira
Expert
Reviews Kitty_Ira
Comments Kitty_Ira
Likes received
9 Like
23:04 27.05.2024
Kitty_Ira

Завершення тестування

Ось і добігає кінця моє тестування препарату Memo Prove. Загальні враження позитивні. Памʼять точно покращилася, принаймні точно памʼятаю розпорядок дня, заплановані справи та терміни їх виконання, а це вже неабиякий прогрес. Стосовно фізичної витривалості змін не помітила, як відчувала дефіцит енергії, так в є, але тут препарати безсилі, просто потрібно дати організму більше часу на відпочинок.
Препарат вартий уваги, але лише за рекомендацією лікаря.
Review has 0 comments
11:18 01.05.2024
Kitty_Ira

Початок тестування

Отримала посилочку і розпочала тестування з дослідження упаковки. Все яскраво, літери великі, читабельно навіть людям з поганим зором. Вся інструкція вказана на упаковці. Паперова поширена інструкція англійською мовою.
В упаковці 30 таблеток. Продумано, так як рекомендовано вживати 30 днів, після чого проконсультуватися з лікарем.
Чому виявила бажання тестувати саме цю продукцію? Я вчитель, і останнім часом помітила, що почала підводити памʼять, складніше стало концентруватися на завданнях… Тому покладаю на цей препарат великі надії😎😉
Review has 1 comment
09:31 16.12.2023
Kitty_Ira

Після тижня тестування

Отже, продовжуємо…. Тиждень я щообіду вживала Ентерол Імуно, так як проявлялося все «щастя» після прийому антибіотиків.
І так, що ж змінилося:
- найголовніше, що наладилося травлення і я тепер не бігаю до туалету по 5 разів на день;
- перестало постійно бурчати в животі;
- не відчуваю здуття.
Хоча я і почала приймати Ентерол Імуно трохи запізно (не під час прийому антибіотиків, а після), він на 💯 справився зі своєю прямою задачею.
Review has 0 comments
21:33 30.11.2023
Kitty_Ira

Ентерол імуно

В цьому році хвороби чомусь особливо сильно вчепилися у нашу родину. Можливо, що працюю з великою кількістю людей, а карантинні обмеження зняли…. А може на фоні постійних стресів знизився імунітет…. Але з вересня я вже двічі приймала антибіотики, а чоловік якраз завершив курс… Тому Ентерол Імуно виявив дуже актуальним.
Спершу я вивчила інструкцію і відразу ж перейшли до тестування. Основний прийом їжі у нас випадає на вечір, тому ми вирішили і капсули приймати ввечері. Отож, вперед)
Review has 0 comments
18:04 26.11.2020
Kitty_Ira

Woolite Delicate

Черговий гель, який проходив у мене тестування - Woolite Delicate. Використовувала його для прання кашемірових светрів та шовкових блузок. Сам гель, як і попередні, досить рідкої консистенції, але незважаючи на це, гарно справляється зі своїми функціями. Колір самого гелю рожевий, аромат приємний, квітковий. Якість вразила: речі м’які, легко прасуються, мають ЛЕГКИЙ аромат. Для светрів річ незамінна - вони значно менше стали кошлатитися!!!
Також прала ним свій спортивний одяг) Помітила, що під час тренування запах трохи посилюється, але саме в цьому випадку це є беззаперечним плюсом)))
Review has 0 comments