Mikki88
Mikki88
Expert
Reviews Mikki88
Comments Mikki88
Likes received
14 Like
11:35 30.04.2024
Mikki88

Як Мелоксонін спрей покращив моє життя !

Дякую сайту Naprobu.ua та компанії Zdravo , що обрали мене для тестування Мелоксоніну. Отже на початку тестування я мала проблеми зі сном, прокидалася вночі дуже часто та потім не могла заснути, потім на ранок почувалася втомленою. Але протягом місяця це все мінімізувалося завдяки спрею Мелоксонін - швидке застигання після прийому протягом 15-20 хвилин, сон став глибокий та чудове самопочуття зранку без виснаження та головної болі. Спрей має приємний солодкий смак, форма спрею зручна в використанні, швидко всмоктується (пшикати під язик).

Додатково був в наборі персональний планувальник сну з практичними порадами , як покращити свій сон та методик, щоб поліпшити засинання. Я заповнювала його час від часу, бо темп життя та робота дуже часто відволікала, але даже по цим показникам якість сну значно поліпшилася . Також я аналізувала показники сну по часам на розумному годиннику. Є позитивні зміни в якості сну та його кількості.

Мелоксонін допомагає добре спати , а планувальник сну допомагає вашому організму звикнути до правильного графіку в житті та бути здоровим !

Мої щирі рекомендації до прийому Мелоксоніну всім людям , які бажають добре спати !
Review has 0 comments
15:43 17.04.2024
Mikki88

Безсоння чи Мелоксонін

Доброго дня всім читачам та тим,кому теж повезло як і мені тестувати спрей Мелоксонін від компанії Zdrava.

На початку я пройшла тест на якість ментального здоров'я, результати були невтішні, та я і так передбачала це, бо живу в Харкові та часто нервую та недосипаю вночі із-за обстрілів.
Працюю в фармацевтичній сфері, про діючу речовину мелатонін чула , але не приймала. Тож дякую сайту та компанії Zdrava, що я зможу протестувати препарат Мелоксонін та зробити висновки про його дієвість на організм.
В набір для тестування входить сам спрей Мелоксонін( інструкція з використання додається) та персональний планувальник сну, щоб налагодити свій темп життя та якість сну .

Деталі згодом розповім в наступному відгуку ! Всім гарного тестування та міцного сну !
Review has 0 comments
15:50 30.12.2023
Mikki88

Дуже швидкі та смачні киселі від Dr.Oetker. Моє знайомство з новинкою

Отож , протягом двох тижнів я отримувала задоволення від споживання киселів Dr.Oetker, які мені прийшли на пробу. Мені цей варіант приготування киселів дуже сподобався, бо я люблю все швидко робити, багато часу проводжу на роботі. Приготувати цей кисіль дуже просто - вміст пакетику всипаєш в окріп та помішуєш протягом 30 -60 сек. Він стає густішим на очах , без комочків та дуже ароматним ( мій фаворит до речі з лісовими ягодами). У чашці кисіль дуже близький до смаку дитинства зі шматочками ягід, гарячий , та солодкий. Є варіант заварного киселю, але особисто мені цей варіант не дуже, бо там потрібно варити. А цей практичний, швидкий та смачний і ароматний кисіль розчинний від Dr.Oetker тепер мій фаворит.

Дякую за можливість тестити продукцію Dr.Oetker та бажаю миру та щастя у Новому 2024 році всім українцям!

#naprobuua #naprobuua_DrOetker #DrOetker #naprobu_відгуки #DrOetker_відгуки #кісель #кісель_DrOetker #десерты #десерти
#droetker.ukraine
Review has 1 comment
22:30 18.12.2023
Mikki88

Зігрійся теплом домашнього затишку – тестуй киселі від Dr.Oetker - подарунок під ялиночку❤️

Доброго дня всім та зі святами прийдешніми!

Отримала нещодавно від Dr.Oetker подаруночок під ялинку (інакше і не назвеш, бо дуже неочікувано я ввійшла в список переможців). Дуже зраділа, бо вже не вперше отримую від цієї фірми на тестування продукцію , сама її купую і впевнена, що буде смачно )

Великий пакуночок із різновидами киселів різних смаків: з вишнею, малиною, журавлиною, з полуницею та лісовими ягодами. На свята збирається вся родина, то ми всі будемо ласувати смаколиками від Dr.Oetker та ви точно отримаєте цікавий та чесний відгук , а ми задоволення від споживання!

Всім гарного тестування кіселів від Dr.Oetker.

#naprobuua #naprobuua_DrOetker #DrOetker #naprobu_відгуки #DrOetker_відгуки #кісель #кісель_DrOetker #десерты #десерти
#droetker.ukraine
Review has 0 comments
21:33 24.09.2021
Mikki88

Безумно хочу поучаствовать !

Пользуюсь вашей уходовой косметикой давно, новинки всегда отслеживаю и пробую. Надеюсь и мне повезет войти в число 100 счастливых обладателей тестового набора ! Жду с нетерпением оглашения результатов !! И держу кулачки)
Review has 0 comments