NatuskaS
NatuskaS
Expert - Blogger
Reviews NatuskaS
Comments NatuskaS
Likes received
4 Like
04:20 29.05.2021
NatuskaS

DentaLife – ласощі для догляду за порожниною рота у собак

По перше хочу подякувати naprobu.ua за таку можливість в котре стати дегустатором , амбасадорами.
По друге, ми дуже задоволені цією продукцією.
Наш песик ( мопс - Джек, 7 років) страждає алергією і не завжди ми можемо одразу з’ясувати на які саме продукти, саме тому я вирішила не відразу писати відгук. Хотілося побачити кінцевий результат.
Отже, отримавши DentaLife – ласощі для догляду за порожниною рота у собак, відразу ми з Джеком разом після розпаковки вирішили спробували ( точніше він , Джек, скуштувати, а я вже поспостерігати). Наш песик відразу вчуяв присутність смаколиків, які йому прийшли по душі . Хоча Джек і полюбляє їсти , але й багато від чого він відмовляється .
DentaLife –це дійсно ласощі для собаки. Мені як другій масі для мого песика Джека дуже сподобалося :
- форма, структура та склад смаколиків . Ці палички примусили мого песика попрацювали щелепою, вони не маленькі як корм для котів і не застрянуть в зубах.
- дуже ВАЖЛИВА відсутність алергічної реакції була, тому що більше за все я цього боялась.
- по третє, DentaLife – дійсно доглядає за порожниною рота у собаки. Хоча і пес у нас живе в будинку , але дуже часто спостерігала то запах то зуби з запаленням. Зараз такого особливо не спостерігала.
Отже , як додаткові ласощі нам дуже полюбились DentaLife , і в подальшому ми будемо їх купувати. Ми разом з нашим Джеком всім рекомендуємо , особливо враховуючи схильність до алергії , наш песик добре реагує на смаколики.
Дякуємо ще раз за цю дегустацію, адже на улюбленцеві експерименти з їжею дуже не проводжу, але ця продукція виправдала довіру. Дуже рекомендуємо!!!
Review has 4 comments
Модератор Ольга
NatuskaS, це просто чудово, що алергічної реакції не було. Можна без вагань купувати улюбленцям і не боятися наслідків.
NatuskaS
Модератор Ольга, так . Наш песик дуже алергічний, і дуже часто накопичена алергія з’являється . Але тут ми спокійні . Мабуть і корм будемо переходити цієї марки брати, адже літо непередбачуване на збудники.
tashavolchik30
В дірект інстаграм. Я писала +- однакові. Переставляла речення, щось нове додавала
Широкова Юлія
Nataliia, для мене порошок. А порошки ділю на три категорії: капсули, гель і розсипчатий)
To leave a comment you need Sign in
17:32 21.12.2020
Zaugarova

Молочна суміш Hipp

Отримали суміш Hipp Combiotic 2 на тестування та контейнер для зберігання,за що окремо вам дякую)) дуже потрібна і практична річ для мами)) Що до суміші,то я навіть і не думала, що вона так ідеально підійде для дитини.В нас деякі проблеми з травленням,але все чудово!!Вона досить ситна і смачна ( сама спробувала) Малеча спокійна,а головне сита і задоволена. Склад дуже багатий на вітаміни! Це дуже важливо!! Рекомендую і дякую,що нас обрали!
Review has 11 comments
Модератор Ольга
1593942860, ви поступово вводили суміш у раціон дитини?
Jullsie Julls
о, я теж спробувала, перш ніж давати ?) Схоже на Т-молоко))) ??
Zaugarova
Модератор Ольга, так,дала пів порціі, бо ми страждаемо на закрепи (( і дуже чутливо. Тож каже другу порцію дала цілу,так як ніяких проблем ???
natagolovko
Мы тоже ввели в рацион питания ребёнка Hipp Combiotic 2 - всё супер. Пробовала сама на вкус-приятная, вкусная смесь.
Zaugarova
natagolovko, до цього дитинка була на ГВ чи на якійсь іншій суміші?
Олена Зінов'єва
Очень ,хорошо,что подошло ,самое главное,когда ребенок сытый и не болит животик
Чукаєва Ольга
Скільки Вашій крихітці та теж цікавить чи були до того на ГВ?
irapianyk
1593942860, а мы прошли на тестирование этой смеси от сайта Хипп. В четверг уже заберем посылку. У дочки тоже проблемы со стулом, надеюсь, что эта смесь подойдёт
NatuskaS
Скільки відгуків перечитала - і в котре переконуюсь зо це дійсно достойний продукт. Та й взагалі , всі проекти сайту naprobu мають чудову якість.
tashavolchik30
В дірект інстаграм. Я писала +- однакові. Переставляла речення, щось нове додавала
Широкова Юлія
Nataliia, для мене порошок. А порошки ділю на три категорії: капсули, гель і розсипчатий)
To leave a comment you need Sign in
18:25 20.11.2020
gusja

Чорніше чорного

Привіт усім) Як я і казала, першим для випробування був обраний гель Dark, оскільки вже назбиралося чорних речей для прання. Цей гель має дуже приємний свіжий запах, консистенцію середньої густини і молочний колір. Я завжди намагаюся дотримуватися рекомендацій виробника щодо дозування засобу. І перше, з чим стикнулася, це необхідність з'ясувати, скільки мл міститься в кришечці гелю, оскільки на ектикетці зазначено, що мінімальна кількість - 50 мл при несильних забрудненнях одягу. Отже, дослідним шляхом було визначено, що кришечка має трохи менше ніж 50 мл. Ок. Загрузила речі, додала гель (1,5 кришечки) і запустила спеціальний режим прання "Для темних речей". Кришечку закрутила назад на пляшку геля і ось тут проявився один неприємний момент - кришка має звичайну форму, її краї виходять за межі горлишка пляшки, і залишки геля, що були в ній після дозування, почали стікати по зовнішньому боці пляшки(((( Довелося її відмивати і промивати водою саму кришечку. Для порівняння даю фото як продумано зроблена кришечка в пляшці гелю для прання іншого виробника - там гель, що залишився після дозування в кришці, стікає всередину пляшки, і все лишається чистим. Думаю, виробнику геля WOOLITE варто звернути на це увагу і змінити дизайн кришки. Прання завершилося, чорні речі лишилися чорними))) без усіляких білих плям і розводів, як це деколи буває, якщо переш чорні речі звичайним порошком. Крім того вони стали м'якенькі на дотик, наче я додавала ще й кондиціонер. Після висихання на одязі залшився дууууже приємний ненав'язливий аромат, такий як після сушки на свіжому морозному повітрі. Результатом прання гелем DARK задоволена.
Review has 12 comments
Tatiana Kachailo
Да, отсутствие мерного стакана это самый большой минус этого средства. Я вообще взяла отдельный стакан, разместила его и теперь использую. Но это не очень удобно конечно.
Tatiana Kachailo
*разместила (нанесла метки 50 мл, 80 и 100?)
Tatiana Kachailo
Т9 и тут меня исправил ? Сори. Но думаю все поняли, что я хотела сказать.
Moni4ka
mamochka, поняли-поняли)) я вообще узнала здесь на портале, что многие бросают крышечки в стирку вместе с вещами. Здесь тоже возможен такой вариант
Tatiana Kachailo
Moni4ka, можно рассмотреть как вариант. Но у меня ребенок и кошка с удовольствием все вывернут)) Так, что мне не подходит))
Евгения Александровна
mamochka, когда дома маленький ребенок который так и норовит взять эти яркие баночки кидать крышку в барабан не вариант.
NatuskaS
Moni4ka, да ?иногда очень даже удобно . Но после такого варианта ( как мне кажется) не так сильно пенится белье при стельке
.Olga.
Евгения Александровна, когда дома маленькие ребенок, то ставить эти бутылки\баклажки на видном месте даже закрученными - не вариант. Это все должно быть закрыто\запрятано. Мы даже на двери ванной и туалета в свое время верхний шпингалет навесили.
.Olga.
NatuskaS, по идее при стирке средствами для машины-автомат они вообще не должны давать пену. Потому интенсивная пена в барабане при стирке - обычно показатель того,что со средством переборщили.
Доценко
.Olga., согласна,у меня едва заметная пена была
tashavolchik30
В дірект інстаграм. Я писала +- однакові. Переставляла речення, щось нове додавала
Широкова Юлія
Nataliia, для мене порошок. А порошки ділю на три категорії: капсули, гель і розсипчатий)
To leave a comment you need Sign in
12:58 03.08.2020
NatuskaS

Трусики Pampers Pants

Здравствуйте !
Ранее уже описывала плюсы пользования трусиков Pampers pants, которые мы получили для тестирования благодаря naprobu.ua . Все плюсы также нам удалось ощутить используя их на морошке. Нам Тимофей 6 мес тоже думаю рад такому подарочку, так как в такую жару не надо по 300 раз дергать ребёнка для переодевания ( что мы очень не любим ). Мы спокойно брали ребёнка на руки мокрыми и памперс снаружи не вздувался ,он долго держит влагу , очень мягкий и удобный. Спасибо большое за предоставленную возможность будем пользоваться ими и дальше .
Review has 5 comments
misstress452
Да, главный критерий непромокать они достойно выдерживают
Юлия13life
misstress452, может организатор так выделил или в том размере именно маленькие пачки или наоборот большие.
NatuskaS
misstress452, однозначно по сравнению с обычными подгузниками результат очень хороший
tashavolchik30
В дірект інстаграм. Я писала +- однакові. Переставляла речення, щось нове додавала
Широкова Юлія
Nataliia, для мене порошок. А порошки ділю на три категорії: капсули, гель і розсипчатий)
To leave a comment you need Sign in