Відгук

Beelma
Цей відгук присвячений глазурі DrOetker, какао DrOetker та розпушувачу DrOetker. Зранку я почала екпериментувати з тортиком на Новий Рік - обрала найпростіший для мене варіант - меренговий торт (з коржів-безе). Все йшло по плану до того самого моменту, коли прийшов час покривати торт глазур"ю. Я використовувала темну глазур. Чи то вона з меренговим коржем не "подружилась" чи я не дала досить вистигнути глазурі, чи забагато води - вона просто стекла з коржа! Темно-білу глазур поки не використовувала, і бажання після сьгоднішньої невдачі немає. Зібравшись духом, побродивши в "чертогах разума", згалада шо в холодильнику є заморожений гарбуз. З"явилась ідея спекти гарбузовий бісквіт. Замість звичайної формули "сода+сік лимона" додала в тісто розпушувач DrOetker. Глазур все ж вирішила робити по старій перевіреній формулі молоко+какао+масло+цукор. Какао DrOetker - це найкраще какао, яке мені доводилось використовувати. Це дійсно найвища якість продукту! Надалі буду використовувати виключно його. Стосовно розпушувача - як я вже казала, я не прихильник данного продукту, і судячи з мого досвіду за час цього тестування ним і не стану. Бісквіт не став таким як завжди, трохи "недоріс". Проте, вийшов смачним, і чудово поєднувався зі смаком шоколадної глазурі.
У відгука 1 коментар
Beelma
Дякую, буду знати. Це чудовий досвід.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися