Відгук

Svetlana Medvedeva
Шалене джемоваріння продовжується! Декілька днів після першого випробування Желфіксу я думала над тим, що б такого ще наварити? І от одного дня мій батько приносить із базару декілька кілограмів стиглих соковитих персиків! Питання було вирішене – яблучно-персиковий джем. Чому я всюди додаю яблука? Їх цього року дуже гарний урожай – тому вони в мене всюди. Цього разу випробування проходив Желфікс 1:1. Рецепт, як минулого разу простий:1 кг м’якоті персиків, 1 кг очищених яблук, 2 кг цукру, 2 пакетики Желфіксу 1:1. Фрукти збила блендером, змішала з Желфіксом+4 столові ложки цукру, довела до кипіння, всипала цукор, що залишився – 3 хв. покипіло і в банки. Банки на 5 хвилин перевернула вверх дном. Консистенція джему знову чудова – густий, нагадує мармелад. Дуже гарний помаранчевий колір. От зі смаком трошки цього разу промах, чи то за рахунок яблук, чи занадто багато цукру (або ж і те і інше разом), але смаку персика не відчувається. Це печалька ((. Для себе зробила висновок, що Желфікс 1:1 варто застосовувати для варіння із кислих ягід (може вишня, полуниця, смородина, порічка??), але точно він не для солодких персиків та яблук – така кількість цукру для мене то занадто. Хоча любителі солоденького оцінять)).
У відгука 0 коментарів
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися