Відгук

bonda
У продукції Аха представлені пластівці 6 видів, усі вони випускаються під назвою Аха harmony. Мені на тестування прислали 2 із них: вівсяні подушечки та кукурудзяні пластівці з висівками і яблучним соком. У складі вівсяних подушечок крупа вівсяна, пшениця, цукор, крохмаль кукурудзяний, сіль. А от склад кукурудзяних пластівців порадує прихильників здорового харчування, адже там немає цукру, а солодкими їх робить глюкоза. Їхній склад: крупа кукурудзяна, висівки пшеничні, сік яблучний концентрований, глюкоза, ячмінно-солодовий екстракт, сіль, ароматизатор. Виробник рекомендує вживати пластівці Аха harmony з молоком, кисломолочними продуктами, або як самостійну страву із чаєм/кавою. Ми подушечки брали із собою в дорогу на перекус. Чудова альтернатива печиву, цукеркам чи бутербродам. Діти їх їли в машині і практично не насмітили, як це буває з іншими перекусами. Хрусткі, мало крихкі, смачні і не дуже солодкі. А от кукурудзяні пластівці мені сподобалося додавати в салати. Я люблю готувати хрусткі солоні салати такого плану. За основу береться листя салату, пекінська або звичайна капуста, шпинат. Потім додається м'ясний (відварене м'ясо кролика, курки чи індика, шинка) або рибний (лосось, креветки, крабові палички) компонент. Далі варіації на тему ваших улюблених смаків: огірок чи помідори черрі, оливки, сири, кукурудза. Хрусткості салату надають сухарики або несолодкі вафлі. Саме їх я і вирішила замінити на кукурудзяні пластівці Аха harmony. Далі солимо, заправляємо оливковою (соняшниковою) олією, додаємо дрібку насіння льону або кунжуту. Перемішати, подавати одразу і смакувати. Якщо хочете куштувати не одразу, то пластівці і олію краще додати перед самою подачею до столу, інакше вони розмокають і втрачають свою хрусткість. А це головна фішка салату! Правда краще взяти не з яблучним соком, а наприклад гречано-пшеничні. Також пластівці підійдуть для солодких фруктових салатів чи десертів, які заправляють йогуртом або збитими вершками. Якщо ви любителі чимось похрумтіти, то пластівці Аха - ідеальний варіант для будь-яких ваших рецептів
У відгука 0 коментарів
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися