Отже, протестувавши Желфікс 1:1 та 2:1 можу зробити висновки.
Переваги: якість, смакові якості, варення зберігає природній колір фруктів/ягід, замітила, що фрукти/ягоди не розварюються, а зберігають природню форму та смак. Колір варення прозорий, не мутний.
Також тішить значна економія часу!!! На партію 1 кг йшло близько 40 хв загального часу.
У варення не потрібно додавати багато цукру ( при використанні Желфіксу 1:1 на 1 кг фруктів берете 1 кг цукру, а при використанні Желфікс 2:1 на 1 кг фруктів лише 0,5 кг цукру) Фантастика, чи не так?!
На пачці відразу написані пропорції фруктів та цукру, тому не потрібно витрачати час на пошуки в мережі.
Повторюсь, що варення не лише має хорошу консинстенцію, але й зберігає колір завдяки лимонній кислоті у складі.
Єдиним мінусом є сорбінова кислота в складі.
#желфікс #DrOetker #DrOetkerNaproby #Naprobyua