Відгук

LUXPUX

Фінальний відгук

Ось і добігло кінця моє тестування гелю для прання від ТМ Perwoll. Хочу ще раз подякувати за можливість познайомитися з новинкою. Результатом я дуже задоволена. За час тестування встигла попрати і руками, і в машинці, тому для себе виділила наступне:
1) якість прання чудова. Робила тест на білій тканині з різними стійкими плямами (черешня, кава, трава) - Perwoll показав дуже хороший результат. Тому пральні якості я оцінюю на найвищому рівні.
2) Гель дає зовсім мало піни, це допомагає вберегти пральну машинку від швидкого зношування і поломок
3) Упаковка гелю. Пляшка для мене була зручною. А ось дозувальні поділки на кришечці варто було б зробити.
4) Аромат. Аромат солодкий, квітковий, трохи нагадує парфум, досить стійкий на речах (особливо після ручного прання і якщо у Вашому місті жорстка вода, адже тоді гелю треба давати більше. Чим більше гелю - тим насиченіший аромат на одязі)
5) Повернення кольорів. Можу з упевненістю сказати, що після прання зникає вохлатання тканини (особливо бавовняної). На фото - мої піжамні штани на самому початку тестування і зараз, після багаторазового прання з Perwoll. Мені здається, що кольори дійсно стали яскравішими, але структура тканини точно покращилася.
Підсумовуючи, можу сказати, що заявлені обіцянки гель виконує, дуже якісно пере речі, поступово повертає їм яскравіший і свіжіший вигляд. Дуже би хотілося, щоб виробник взяв до уваги можливість випускати гель у невеликих пакетах-саше (наприклад 100-150 мл), щоб кожна господиня могла взяти "на пробу" і ближче, краще познайомития з продукцією Perwoll, визначитися суто для себе про аромат прального засобу, переконатися в його дієвості (пам'ятаю, дуже давно саме з такого саше почалася моя щира любов до гелю Perwoll для темних і чорних речей). Дякую ТМ Perwoll за тестування і за якісну продукцію.
У відгука 5 коментарів
Анастасія Винокурова
За тестер гарна ідея, інколи такого не вистачає дійсно
LUXPUX
Анастасія Винокурова, раніше такі тестери були у продажі, а потім зникли. Може виробник подумає і поверне їх :)
Анастасія Винокурова
LUXPUX, це мабуть я не бачила такого, або не звертала увагу
LUXPUX
Анастасія Винокурова, Іноді їх ще просто роздавали до покупок або чепляли до великих пляшок Perwoll. Але це було дійсно досить давно, точно до 2014 р.
olusik
Чудова ідея з тестером саше.Я б з задоволенням їх придбала,щоб обрати гель,який мені найбільше сподобався
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися