Отзыв

Lanaria
Всім провіт! Сьогодні ми спробували приготувати вишневе варення з Желфікс от DrOetker. Спочатку ми з чоловіком нарвали, промили вишні і видалили з них кісточки. Вишні висипали в ємність, насипаємо цукор і залишаємо на деякий час для появи соку.Після того як сік з’явився, ставимо ємність з вишнями і цукром на конфорку, постійно помішуючи доводимо його до кипіння додаємо Желфікс і проварюємо деякий час (від часу проварювання залежить бажана ступінь схоронності цілісності вишень). Після чого готову суміш ми розливаємо в банки і закриваємо. З Желфікс вишня не втрачає колір та смакові якості і швидко загустає! З Желфікс от DrOetker готувати швидко, комфортно та смачно!!!
У отзыва 2 комментария
Модератор Ольга
Lanaria, тобто Ви не слідували інструкції, а додали спочатку цукор, а потім Желфікс?
Lanaria
Так сахар додавався двома порціями. Перша для того щоб вишня дала сік, та друга з желфіксом при варінні варення.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться