Тільки виділила хвилинку, щоб почати писати відгуки, то певно від того, що накопичувала емоції. Ну, по-перше, неймовірно приємно стати експертом у першому проекті, в якому взяла участь. Жодних проблем із отриманням пакунка не виникло, тож прийшла додому і з великою цікавістю розгорнула пакет...
Для мене, як для новичка в консервуванні стало відкриттям, що неймовірно легко і на раз, не виварюючи ті ягідки по 3-4 рази, а лише додавши Желефікс можна отримати більш вітамінізоване й об*ємне вареннячко.
Чим приємна для мене така особливість: я маю лічильник на газ і мінімум часу, тож Желефікс, у моєму випадку, цілком окупає власну вартість).
Тож, на 6 кг фруктів у мене вже є Желефіксу і можна вирішувати, що ж готувати...
При розпаковці я помітила 3 цупкі підставочки, які містять привітання як експерту, красиву і яскраву табличку з графіком фруктів, ну і 2 рецепти вареннячка.
Ну, варення з апельсинів я свого часу готувала, то можна й цим рецептом скористатися, але коли нормальні фрукти з*являться. А для себе я обрала аґрус-крижовник, полуничка й хочу приготувати вишню без кістки, але, до 30 червня з вишнею не встигну, тож без відгуку.
Готувати варення мене особливо ніхто й не вчив, хіба Пан Інтернет і споглядання того, як готують бабусі й матуся. Тому для мене стало дивним, що необхідно для джемів використовувати лимонну кислоту, хоч не зовсім зрозуміла як.
Ну а наліпки, які люб’язно вклали організатори стануть при нагоді для розрізнення вареннячка за роками. Щиро дякую організаторам за відмінний набір для господині!
Вдячна за можливість розвинути себе як кулінара й дізнатися щось новеньке! А якщо чесно, то не було б цього проекту, то, певно, не займалася б я консервацією