Хочу поділитися загалом своїми враженнями від Желфіксу.
Приготувала три види варення з допомогою цього засобу: порічкове, вишневе та з чорних ягід. Виділю основні особливості приготування джемів із Желфіксом:
1. Консистенція приготованих мною джемів мені подобається. В міру в'язка, желеподібна маса, що гарно тримає форму і водночас легко розділяється.
2. Процес приготування скоротився для мене в рази, що дуже важливо, адже я молода мама двох непосидючих донечок і часу завжди обмаль.
3. Оскільки, час варіння менший, то й вітамінів зберігається у джемах більше. Це теж важливо для маленьких ласунів, що будуть взимку смакувати вітамінними варенячками.
4. Із Желфіксу можна зекономити. По-перше, на цукрі: джеми які готуються із Желфіксу потребують його менше. По-друге, на лимонний кислоті, адже вона уже міститься тут. По-третє, на електриці чи газі, бо час приготування скоротився)
Засіб мені підходить. Буду використовувати і надалі.