На третій раз мого експерименту з Желфікс, я взяла смородину, малину і апельсини. Ягідки перебрала, апельсини очистила від шкірки, нарізала маленькими шматочки і перебрала на наявність кісточок. Все збила блендером в окремих каструльках. Варила як зазвичай із додавання потрібних пропорцій (які вказані на звороті упаковки Желфікс). Для апельсинів використовувала Желфікс 2:1, для малини Желфікс 1:1, для смородини я вирішила змішати Желфікс 1:1 і Желфікс 2:1 (не знаю навіщо, просто так захотілось). Спочатку зварила і закрила смородину, а потім ми з чоловіком (було 4 години ранку, як раз поки дитина спала – ми з чоловіком варили джем) вирішили по експериментувати. Поки він помішував на плиті малину, я залила по півбанки в одну апельсинового джему, а в іншу джем із смородини і просто накрила кришечкою. Коли малина була вже готова, ми подоливали її у наші трохи загустівші джеми. В кінцевому результаті, у нас вийшов джем зі смородини, малиново-апельсиновий та малиново-смородиновий джем. Коли з’явиться в продажі диня, то спробуємо закрити ще джем з дині. Я рекомендую всім #желфікс #DrOetker #DrOetkerNaproby #Naprobyua