Надія Лівандовська
Надія Лівандовська
Знаток
Отзывы Надія Лівандовська
Комментарии Надія Лівандовська
Получено лайков
10 Like
Надія Лівандовська

Термін тестування

Як добре, що я заглянула в цей розділ. Дякую, що продовжили термін тестування, бо отримала подарунок 19.12 ввечері і не знала, як зрозуміти продукти до 22.12. А от до 01.01.23 можна "розпробувати". Дякую за таку можливість
У отзыва 0 комментариев
Надія Лівандовська

тестування

Отримала два засоби від Avon. Прийшли саме до свята св. Миколая,19 грудня ввечері. Тому мала обмаль часу для тестування.
Пришли мені Крем для рук і крем/геля для повік.
Що стосується крему для рук. Взагалі користуюсь постійно і багато, бо маю суху атопічну шкіру. Підібрати мені завжди тяжко, бо зазвичай креми масні (жирні) і на руках не комфортне відчуття. Або такі "як водичка", поки є на руках то все ОК, як трохи вбирається то зникають всі ознаки крему.
В даному кремі консистенція середня по щільності. Як тільки нанести крем, то руки дещо масні. І я розчарувалась, бо переважно кремом для рук користуюсь на робі в офісі, і це ой як незручно. ПРОТЕ, після 1 хвилинки крем ввібрався. Зникла липкість, але шкіра залишилась своложена, оксамитова. Наразі мені подабається. Запах теж не нав'язливи, приємний. Дизайн баночки теж додає відчуття свята.
Крем/гель з першого разу не підійшов. Відчуття печіння в очах. Але я зараз хворію, може це пов'язано саме з цим. Відклала на декілька днів і знову протестила сьогодні. І результат був інший. Шкіра навколо очей значно зволоженіша, шовковиста, сяюча, відчуття печіння не було. Проте для тестування такого засобу треба більше часу, як на мене.
Знаю, що зі своїм відгуком запізнилась на день, але це через звязок(( зовсім не мала мобільного інтернету.
У отзыва 4 комментариев
Надія Лівандовська

Цікаво спробувати

Цікаво спробувати сироватку AVON. Ніколи не купувала саме засобі вдля обличчя цієї фірми, хоча багато чула хороших відгуків. Може мені пощастить отримати тестовий набір і я зможу вибачитись перед AVON за те, що не до кінця довірилась. Щасти мені ))
У отзыва 0 комментариев
Надія Лівандовська

Суміш Nestogen 3

Ось вже 8 днів ми тестуємо суміш Nestogen 3. До цього пробували суміші інших виробників. І я не завжди залишалаись задоволена. То дитина відмовляється пити, то склад не задовільний (якщо ретельно вивчити), то закрепи по декілька днів.
Коли побачила на сайті naprobu.ua тестування даного виробника - зацікавилась, але не плекала особливих надій. Зателефонувала лікарю, щоб порадив якусь кашу, щоб не було закрепів і перше що він назвав - Nestogen. Оце так збіг!! Ну ок, почекала поки прийшла і почали смакувати. Оночасну ми згортали ГВ, бо нічні годування перейшли в забавки грудьми і прокидання кожні 1-1,5 години. За цей період я дитину повністю перевела на суміш вночі. І НАРЕШТІ і я і доня почали спати майже всю ніч. Даю на ніч не багато - 120 мл (така ємкість бутилочки) і один раз під ранок. Це дійсно стало спасінням для нас обох.
Результат: зовсім немає закрепів чи вздуття, смакує аж прицмакує, наїдається, спить всю ніч практично, як результат налагодився режим дня і ночі. Мене порадував склад і регулярні випороження. Тепер щиро рекомную всім своїм знайомим.
Хоч тестова пачка ще не закінчилась, але я вже закупились на РОЗЕТЦІ. Ціни значно нижчі, ніж в наших аптеках. Щиро дякую, за це тестування!!!!
У отзыва 1 комментарий
Надія Лівандовська

Тестуємо

Вчора отримали наш набір для тестування. Прийшла суміш 600гр та пам'ятка. Упаковка містить в собі дві по 300гр, що є дуже зручно, і мірна ложечка. Спробували дати донечці на ніч і вона дуже навіть засмакувала їй)) після випитого одразу заснула, що нас туже потішило. Потім дали на вимогу вночі, і теж дитина випила із задоволенням, аж прицмакувала)). Більше не прокидалась і це ще один "+" на користь NESTOGEN. Продовжуємо тестувати)
У отзыва 0 комментариев