Валентина Зінов'єва
Валентина Зінов'єва
Новичок
Отзывы Валентина Зінов'єва
Комментарии Валентина Зінов'єва
Получено лайков
3 Like
Валентина Зінов'єва

Результати тестування продукції Dr. Oetker

Вперше беру участь в тестуванні. Саме продукцію Dr.Oetker знаю і часто використовую. Тому саме в моєму випадку, ця продукція була моїм помічником у підготовці до свят.
Вперше я тестувала лише сухі дріжджі, так як раніше використовувала вологі.
Завжди полюбляю експериментувати з новими рецептами пасок, тому вибрала запропонований варіант з каталогу- Паска на вершках. Крім того на сухих дріжджах готувала Італійську коломбо. Трішки переживала як поведе себе тісто, але як виявилося -марно. Тісто росло прекрасно, все вдалось. Обидва рецепти вдалі. Пасочки виявились дуже смачні. Додам фото Паски на вершках- тижневої давності. Тісто навіть за тиждень м'яке і гарне.
Щодо декору- то це було свято і для мене,і для моїх хлопців. Повний політ фантазії. Створювали ексклюзивну пасочку кожен свою.
Також використовувала цукрову пудру для глазурі та декорування.
З желатину Dr. Oetker робила також глазур без яєць. І для мене вона виявилась більш вдалою і красивою, так як має прекрасну структуру, добре застигла і не кришиться на відміну від класичної білкової.
Загалом враження дуже позитивні. Дякую #naprobu.ua та #Dr.Oetker за можливість створити Великодню красу. Однозначно рекомендую всім!
У отзыва 6 комментариев
Валентина Зінов'єва

Тестування Dr.Oetket

Отримала посилочку на тестування! Надзвичайно приємні враження від вмісту. Сюрприз у вигляді додаткових девайсів)))- вінчик,кисточка силіконова та лопатка. Все надзвичайно актуально, обов'язково будемо використовувати та ділитись результатом. Прикраси дуже цікаві, кольори ніжні- є можливість пофантазувати та створити цікавий і оригігальний декор пасочки чи будь-якого іншого десерту. Щиро дякую за можливість приєднатись до тестування🙂!
У отзыва 1 комментарий