YanaGorodyska
YanaGorodyska
Новичок
Отзывы YanaGorodyska
Комментарии YanaGorodyska
Получено лайков
8 Like
YanaGorodyska

Дякую за чудову можливість

Ось і підходить до закінчення тестування нового крутого препарату Альфлорекс. За час його використання ( у мене це рівно місяць) я позбулась своїх проблем з ШКТ. Ніякого здуття і ніякого дискомфорту як і не було. Раджу всім хто має такі ж проблеми пройти курс( ніяких проблем під час прийому і ніколи не забудеш як приймати, одна капсула раз на день незалежно від прийомів їжі). Перевірено,протестовані, дієво на всі 100%) . Будьте здорові, піклуйтеся про себе та своїх близьких, приймайте найкраще)
У отзыва 0 комментариев
YanaGorodyska

Два тижні використання

Вже минуло два тижні мого прийому даного препарату. Перше враження( і звичайно ж відгук) не були помилковими. Відчуття в животику чудові, проблем зі стулом немає. Можу радити всім кому дійсно потрібно вирішити проблеми з жкт. Відчуття легкості , ніякого здуття. Вже не потрібно переживати , що в самий непідходящий момент тебе здує як кульку. Обов'язково продовжу прийоми і далі після закінчення тестування згідно інструкції. Дякую команді напробу за таку чудову можливість протестити даний препарат)
У отзыва 0 комментариев
YanaGorodyska

Ще раз переконалась , що препарат допомагає)

Хочу поділитись з вами своїм досвідом використання( 1 тиждень). Як я вже говорила раніше, альфлорекс дуже мені допоміг в моїх проблемах з кишківником. Щодня я приймаю його зранку але... Позавчора ( не знаю чому)я його не прийняла і ось , що сталось: вже в години три дня мене дуже почало дути і я не могла зрозуміти в чому причина. Тоді я згадала про свою чарівну таблеточки. Негайно випила і вже за 15 хвилин відчувала себе прекрасно. Дуже раджу всім своїм знайомим, колегам і звичайно ж рідним. Для мене тепер це Must Have .
У отзыва 0 комментариев
YanaGorodyska

враження не змінні

Пройшло ще декілька дні і мох враження не змінні. Я в захваті. Ніякого здуття, закрепу. В животі така легкість, що я навіть почала забувати про свою проблему. Мене більше не мучає думка "туалету"))) Засіб м'який, не викликає алергічних реакцій ( це для мене дуже важливо). Однозначно це моя рекомендація всім друзям і знайомим. Кращого засобу просто не знайти. Коли я згадую як мені було постійно погано і свої відчуття на даний момент то це небо і земля. Вибір номер один. І проблеми лишились в туалеті?
У отзыва 4 комментариев
YanaGorodyska

Перші враження

Доброго дня. Почала приймати альфлорекс одразу як отримала 18.07. Сьогодні вже четвертий день. Якщо чесно думала , що нічого нового не буде так як раніше пробувала інші препарати. Та я помилилась. Мені , поки, дуже подобається цей препарат. Прокидаюсь і проводжу свій день з чудовою легкістю в животі. Ніякого дискомфорту не відчуваю ( раніше були крайнощі: або закреп , або діарея). Тестуємо далі. Я сподіваюсь , що самопочуття буде тільки покращуватись. Також порадувало те, що капсули не мають ніякого запаху і присмаку( також ,вибачте, не відригується неприємним запахом).
У отзыва 3 комментария