Олена Діденко
Олена Діденко
Новичок
Отзывы Олена Діденко
Комментарии Олена Діденко
Получено лайков
2 Like
Олена Діденко

Завершено тестування Бекутан кідс

Ось і завершилось наше тестування комплексу Бетукан, і я хочу поділитися своїми враженнями.
Метою нашого тестування було, насамперед, вберегти донечку від хвороб та зміцнити їй імунітет, адже наше тестування співпало з важливим періодом нашого життя, - період адаптації до садочку. Великих амбіцій стосовно даного комплексу я не мала, адже розумію, що імунна система дитини залежить від багатьох факторів. Тому, ми дотримувались своїх правил: збалансовано харчувалися, більше гуляли на свіжому повітрі(особливо після садочку), дотримувалися режиму дня. Вітамін D, який ми приймали і раніше, я не відміняла. По рекомендації нашого педіатра, все продовжили як і раніше. Однак, період адаптації в садочку у нас співпав з активним прорізуванням кутніх зубів (що, як відомо, теж знижує рівень імунної системи). Тому, нажаль, ми "впіймали" якийсь вірус. Я з жахом приготувалась до тижня з соплями і температурою(. Однак, на привелике моє здивування, температура протрималась лише добу, і організму вистачило сил самолму з нею справитись і з тим вірусом, оскільки вже на наступний день дитина не горіла, і була активна і з хорошим апетитом.
Не можу бути впевненою на 100%, що саме завдяки даному комплексу наша імунна система так швидко справилась з хворобою, однак схоляюсь саме до такого висновку, що він, у комплексі, допоміг нам.
Тому, з радістю рекомендуватиму даний комплекс знайомим мамам, і самі будемо періодично покращуватьи свій захист за допомогою комплексу Бекутан мультиімуно.
Ще раз дякую @#naprobuua #naprobuua_Becutan #Becutan за довіру!!!
У отзыва 2 комментария
Олена Діденко

Бекутан Кідс Вітс Мультиімуно

Нарешті можу написати розгорнутий відгук про комплекс Бекутан. Забрали наші вітамінки близько тижня назад, поки випили 4 саше із 14, і вже готові ділитись враженнями.
Доні з першого погляду цікавою стала яскрава упаковка, з цікавим героєм на ній. Для мене, як для мами , було цікаво хто виробник і який склад. Виробник - Мілан, Італія , а склад взагалі мене вразив - є і вітаміни, і мінерали та пробіотик. На коробці та в інструкції все зрозуміло та чітко прописано як приймати, термін придатності. Для власного спокою додатково принесла інструкцію до свого педіатра, вона нічого поганого не побачила, схвалила даний комплекс. Оскільки в той день, коли були у педіатра, робили щеплення, прийом почала одразу ж на наступний день, для зміцнення імунітету з усіх сторін))). Так як готуємось відвідувати дитячий садочок, дуже важливо підтримати імунну систему максимально.
Перший прийом вітамінів доня сприйняла з обережністю, смакувала, пробувала. А вже сьогодні, на четвертий прийом прибігла з чашкою по "вітамііііінки" після обіду. Загалом даним комплексом задоволені. Дякую naprobu.ua за довіру!
У отзыва 0 комментариев