Манюня Маня
Манюня Маня
Новичок
Отзывы Манюня Маня
Комментарии Манюня Маня
Получено лайков
11 Like
Манюня Маня

Тестування Бекутану

Протестували і ми з донечкою два тижні дитячі вітаміни Бекутан. Дякую Naproby за цю можливість. Тестування пройшло легко, бо розчин мав апетитний помаранчевий колір і такий же смак. Дитина пила напій в охотку. Тепер про корисні властивості. До складу Бекутану входять вітаміни, мінерали та пробіотик, що у комплексному поєднанні приносить значну користь дитячому організму. Моя донька інтенсивно, 5 разів на тиждень займається бальними танцями. Раніше до вечора вона була така втомлена, що навіть іноді відмовлялася від вечері. Після прийому Бекутану очевидне покращення фізичного стану, дитина набагато активніша та веселіша. За останній місяць, дякуючи Богові і мабуть Бекутану, донька не хворіла і була у гарному настрої. Рекомендую спробувати цю дієтичну добавку усім, хто має діток.
У отзыва 0 комментариев
Манюня Маня

Готуємось до Великодня. Тестування продукції Dr. Oetker.

Сьогодні і я пекла пасочки. Скористалася рецептом з брошури. Дуже легко і просто було готувати, використовуючи продукцію Dr. Oetker. Вперше у своєму житті пекла паски з сухими дріжджями, раніше завжди використовувала живі. Дуже хвилювалася, але дарма. Тісто добре підходило, було легке, пухке і ароматне. Протестувала ще ванільний цукор від Dr. Oetker та посипку для пасочок. Усе вдалося, усе гарно, і відповідно, настрій святковий. Дякую за таку можливість!
У отзыва 0 комментариев
Манюня Маня

Отримала на тестування посилку від Dr. Oetker.

Стала учасницею тестування. Ось таку чудову посилку отримала. Дріжджі, розпушувач для тіста, ванільний цукор та ароматизатор, три види посипок, цукрова пудра від Dr. Oetker. Окрема дяка Naproby, порадували навіть кухонним інвентарем! У комплекті додавалися дві брошури з дуже цікавими, покроковими рецептами та корисними порадами. Підійде навіть для початківців. Буду пекти паски за вашим рецептом.
У отзыва 0 комментариев