Yanasarai
Yanasarai
Знаток - Блогер
Отзывы Yanasarai
Комментарии Yanasarai
Получено лайков
3 Like
Yanasarai

Тестування киселів Dr.Oetker завершення

На свята збиралася вся родина і я приготувала декілька киселів. Сподобалися всі і синові, якому 3 роки і бабусям) Найсмачніший обрати не вийшло тому, що кожен смачний по своєму, ці шматочки фруктів просто ТОП. Тепер киселі постійно є в списку покупок!)
У отзыва 0 комментариев
Yanasarai

Киселі Dr.Oetker

Отримала посилочку і була вражена асортиментом смаків. Досить гарний склад, навіть є зі шматочками фруктів. Зробили кисіль з малиновим смаком. Син вперше куштував кисіль, йому дуже сподобався. Мені теж сподобався, нагадав смак дитинства🥹 спробуємо всі смаки і поділимося найулюбленішим)
У отзыва 0 комментариев
Yanasarai

Тестування Ентерол ІМУНО

Приймаю капсули більше 10 днів і вже замітила результат. Зникла важкість в шлунку та дискомфорт. Раніше, після кави з молоком відразу бігла в туалет🫣 а зараз все нормалізувалося. Краще перетравлюється їжа і зменшилися висипання на обличчі.
В мене є синочок, він ходить в садочок і як тільки він приходив з вірусом (нежить, кашель) я хворіла на наступний день, часто і в важчій формі. Цього разу в нього почалися сопельки а в мене нічого😊
Дуже вдячна @naprobu за можливість спробувати такий класний препарат та підтримати свій організм, особливо в такий зимовий період. Дуже любила Ентерол та радила всім, тепер Ентерол імуно також буде в моєму списку рекомендацій
У отзыва 2 комментария
Yanasarai

Ентерол Імуно

Я вже отримала свою посилку😊
Для мене дуже вчасно тому, що тільки перехворіла. Правда антибіотики не вживала, але покращити мікрофлору думаю, буде корисно після всіх ПНЗЗ. Дуже гарний склад вітамінів, якраз для мого імунітету. Синочок ходить в садок і кожного разу як хворіє він то хворію я😅
Раніше я вживала ентерол і синочкові давала то результатом була дуже задоволена. Думаю, цей препарат теж дуже крутий)
У отзыва 0 комментариев
Yanasarai

Nestogen 3 - краща молочна суміш для діток

Я провізор, тому ретельно підійшла до вибору суміші для сина. Склад Nestogen мені сподобався найбільше, є лактобактерії, вітаміни та немає пальмової олії. Ще й подруги рекомендували, також дають своїм діткам, так що сумнівів не було.
Моєму синочку 1,3 роки, він весь час був на грудному вигодовуванні. Та після року я почала давати молочну суміш Nestogen на ніч. Малюк гарно спить вночі, просинається на 1 годування. Суміш також позитивно впливає на травлення.
Це було одне з найправильніших моїх рішень) тепер в синочка гарний сон та мама відпочивша
У отзыва 0 комментариев