Savia04
Savia04
Новичок
Отзывы Savia04
Комментарии Savia04
Получено лайков
0 Like
Savia04

Бекутан теперь наш друг

Наша семья часто пропивает курс разных витаминов. Сынишке не было еще годика, поэтому настороженно относилась к разного рода добавкам.
Тестировать бекутан начали после консультации врача( к тому моменту ребенку уже исполнилось год) Врач сказала, попробовать одну саше, и если не пойдет какая либо реакция, то можно смело давать.
Ну что могу сказать? Пил ребенок без особого аппетита только первые пару пакетиков, потом вошел во вкус. Как мне показалось, улутшился аппетит и сон, стал спокойнее спать. Аллергии не было. Так что могу смело рекомендовать малышам от 1 годика эти витаминки, но все же консультируйтесь с врачем
У отзыва 0 комментариев
Savia04

Бекутан мультиімуно

Всім доброго дня!
Після тестування вітамінів для дітей Бекутан Кидс Витс Мультиіммуно, так як вражена впливом на дитячий оргінізм
Шукала вітаміни для свого похресника, який пішов в садочок і помітно переживав через це.
Протестувавши Бекутан виявила, що та кількість вітамінів, які пропонує виробник, а це: вітамін С, вітамін А, вітамін D, вітамін B6 і фолієва кислота сприяють нормальній імунній функції, вітамін С і вітамін Е сприяють захисту від стресу, що саме мені і було актуально.
Вітаміни йдуть у вигляді порошку який потрібно розчинити у воді, що є дуже зручно у випадку з маленькими дітками, так як вони не любителі пігулок + має дуже приємний аромат апельсину, що також не мало важливо.
В коробці є 14 саше, кожне з яких має два відсіки з різними компонентами Обидва компонента повинні розчинятися одночасно. Один відсік містить вітаміни та мінерали (порошок А), а інший міститься пробіотик Lactobacillus rhamnosus GG (порошок Б).
В коробці також є інструкція на українській мові в якій все використання та дози детально описано, в залежності від віку дитини.
Країна виробництва Італія
Дитина залишилась задоволена, що дуже вагомо. Не виникало жодних проблем при використанні і як доросла – теж була рада, за вдалу покупку. Вже за деякий час помітили, як дитина була спокійніша біля чужих діток, покращився апетит та активність.
Рекомендую
У отзыва 0 комментариев