TatyannaBelotserkovets
TatyannaBelotserkovets
Эксперт - Блогер
Отзывы TatyannaBelotserkovets
Комментарии TatyannaBelotserkovets
Получено лайков
6 Like
TatyannaBelotserkovets

Тестування суміші Milupa

Нам випала можливість протестувати суміш Мілупа, дякую за це сайту naprobu.ua. Найперше, що хочеться сказати, що суміш Мілупа має дуже класний склад вітамінів та мінералів, а по ціні дуже і дуже доступна для кожного. Також додам, що для мене як для мами, головне, відсутність в складі пальмової олії. Сама суміш приємна на смак, солоденька, гарно розчиняється. Доньці дуже сподобалася) Гарно засинає та спить цілу ніч. Алергічних реакцій не спостерігалося. Тому рекомендую всім мамам і їх малюкам❤️
У отзыва 0 комментариев
TatyannaBelotserkovets

Тестування суміші Milupa

З продукцією Milupa знайомі давно, донька любить йогурти та сирочки даного виробника, але суміш не зустрічали на прилавках наших магазинів. Вдячна сайту naprobu.ua, що дав можливість протестувати суміш. Доньці молочко одразу сподобалося, легко розчиняється у воді, має приємний, солодкий смак, тож донька пьє із задоволенням. Побічних реакцій з боку травневої системи не було. Мені як мамі важливий склад продукції, а якщо точніше, то відсутність в складі пальмової олії, тому можу сміливо рекомендувати іншим мамам цю суміш.
П.с.дякуємо за класний шопер ❤️
У отзыва 0 комментариев
TatyannaBelotserkovets

Заповнення звіту по Нан

Доброго вечора! Підскажіть будь ласка, стосовно заповнення звіту. Я залишала 3 відгуки на сайті nestlebaby.com.ua про суміш Nan Optipro 4, але жоден з них не опублікований. Відгуки писала десь 23-25 листопада. Написала в службу підтримки Nestle, поки відповіді немає. Скажіть у когось була ще така ситуація? І як заповнювати звіт у такому разі?
У отзыва 0 комментариев
TatyannaBelotserkovets

Nan Optipro 4

Суміш НАН Optipro 4 - підходить для діток від 1,5 року, і містить в собі дуже великий комплекс вітамінів та мінералів, Омегу, біфідобактерії та пробіотики. Доньці дуже сподобалась ця суміш. Вона легко розчиняється, не утворює грудочок. Має зручне пакування та мірну ложечку. Пакування 800 г гадаю вистачить нам на місяць. Сама суміш приємна на смак, солодка. Донька пьє із задоволенням. Негативних реакцій животика на неї не було. Для мене як для мами, головним є якість продукції. А в якості суміші Нан я можу бути впевнена на всі 100%, тому що вона виробляється в ЄС, і контроль за дотриманням всіх норм, відбувається на вищому рівні. Буду сміливо рекомендувати всім знайомим, друзям з дітками!
У отзыва 0 комментариев
TatyannaBelotserkovets

Тестування киселів

Дуже хотіла би спробувати протестувати дану продукцію)))
У отзыва 0 комментариев