Mar_Goshka
Mar_Goshka
Новичок
Отзывы Mar_Goshka
Комментарии Mar_Goshka
Получено лайков
0 Like
Mar_Goshka

Квітневі пропозиції від Avon

Мені прислали три продукти
1. мініверсію парфуму TTA Wonder,
2. багатофункціональна туш для вій «5-в-1»
3. крем для шкіри навколо очей Anew «Енергія протинолу»
Розкажу свій відгук про все по порядку ..

Парфуми... Легкий квітковий запах супроводжував мене постійно. Парфуми не приторні і не нав'язливі. На собі відчуваєш перші хвилини..і здається, що вони швидко вивітрюються... Проте це не так!) На одязі ще довгий час залишається стійкий запах і відкриваючи шафу з речами відчуваєш його. До того ж мініатюрний формат компактно поміститься в будь яку сумочку)

Туш... Я мало фарбуюсь) для щоденного макіяжу я використовую краплю тонального крему, тіні для брів і туш. Вії в мене тоненькі і не дуже довгі. Проте ця туш робить погляд дійсно виразнішим. За рахунок зручної діточки вона профарбовує якісно до самих кінчиків, війки не злипаються проте стають товщими) тільки подивіться які в мене вії на фото) можу рекомендувати однозначно!

Крем для шкіри навколо очей... Від вікових змін нікуди не подітись) а мамам від темних кіл під очима також... Я користувалась цим кремом тиждень проте можу сказати, що тоналки під очі я мажу набагато менше, а з цим кремом, думаю скоро в цьому не буде потреби) говорять, що цей крем розгладжує маленькі мімічні зморшки.. цього нажаль я прослідкувати за тиждень не зможу..але якщо це дійсно так.. то оформлюю довічну підписку на цей крем) він приємний в використанні, не липкий, не сильно жирний, легко вбирається шкірою.

Що можу сказати, я дуже задоволена всіма продуктами і можу їх рекомендувати як людина, що їх використовувала кожного дня!
Тепер маю вірних помічників, щоб бути природньо красивою кожного дня)
У отзыва 0 комментариев
Mar_Goshka

Тестування Бекутан Мультиімуно

Вітаміни потрібні всім! В будь яку пору року! Навіть влітку! І якщо є ті хто так не думають, то можу з упевненістю сказати:з фруктами та овочами вітамінний запас не нахапаєш. Це їх треба з'їсти фуру)
Я—молода мама. Сину скоро 2 роки. Імунітет у нас ніби добрий, але вже піднімається питання дитячого садочку..і тут потрібне підкріплення! Бекутан Мультиімуно, надіюсь, те що треба) за такий короткий час особливих змін не видно. Але з упевненістю можу сказати, що ніяких алергічних реакцій чи реакцій з боку ЖКТ не спостерігалося. На смак — приємний компот з апельсиновим смаком, сину до душі.
Мінусом вважаю тільки те, що не вказано в якій кількості рідини розводити вміст саше. Проте це не великий мінус, адже кожному по різному смакує ...і може...хтось хоче швидко випити...хтось любить посмакувати.
В цілому Бекутан — чудовий продукт для діток!
У отзыва 1 комментарий