Scorpion_88
Scorpion_88
Знаток
Отзывы Scorpion_88
Комментарии Scorpion_88
Получено лайков
3 Like
Scorpion_88

Тільки вперед!

Вже брала участь в тестуванні,пов'язаному з волоссям. Досвід був позитивним,тому не хочеться зупинятися на досягнутому. Вдача не підведи!!!
У отзыва 3 комментария
Scorpion_88

Vichy

Доводилося користуватися цією косметикою,була надзвичайно задоволена. З цією продукцією ще не стикалася,тому цікаво спробувати,щоб оцінити по заслузі.
У отзыва 1 комментарий
Scorpion_88

Холодильник LG

Цікаве тестування. Сподіваюсь на вдачу, адже не мала справу з подібною технікою. Вдома маю звичайний капельний холодильник.
У отзыва 0 комментариев
Scorpion_88

Щось новеньке

Ой, на свій страх і ризик заповнила анкету. Мої дітлахи обожнюють йогурти "Растішка", а от сирочки ми ще не куштували (в плані їжі, як і більшість дітей, ми вередулі). Але якщо пощастить взяти участь у цьому тестуванні, то все-таки сподіваюся на позитивний результат...Чекатимемо
У отзыва 1 комментарий
Scorpion_88
Страждаю від кровоточивості ясен. Тому при виборі зубної пасти одним з оновних факторів є сумісність її з моїми яснами, адже якщо паста НЕ МОЯ, то ясна одразу дають про це знати. Ніколи не користувалася продукцією цієї торгової марки, тому буде вдвічі цікавіше протестувати її. З нетерпінням чекатиму результатів відбору
У отзыва 1 комментарий