Вікторія Кулик
Вікторія Кулик
Новичок
Отзывы Вікторія Кулик
Комментарии Вікторія Кулик
Получено лайков
1 Like
Вікторія Кулик

Бекутан Мультиімуно – мультифакторний помічник дитячого імунітету

Ось і ми спробували курс від Бекутан від Кідс Вітс, якщо чесно, то ніяких змін ми не відчули, а навпаки через 5 днів після вживання дієтичної добавки ми захворіли( хоча захворіли можна сказати в легкій формі, тобто через тиждень синок був як огурчик, я сподіваюся, що нам все ж таки Бекутан допоміг та підтримав наш імунітет) Не дуже зайшло нам - це смак, не всі діти зможуть його вживати просто, якщо розвести дієтичну добавку у воді. Своєму сину підмішувала у сік або йогурт, хоча після смак воно трішки давало, тому думаю що малий не з таким запалом хотів його пити. А можливо ми просто не дуже полюбляємо цитрусові, тому з ароматом апельсину не дуже нам подобається!) Це вже все індивідуально у кожної дитини! Хоча упакування цікаве!
У отзыва 0 комментариев
Вікторія Кулик

Бекутан Мультиімуно – мультифакторний помічник дитячого імунітету

Отримали посилочку від Бекутан Мультиімуно – мультифакторний помічник дитячого імунітету! Дуже раді, що нас обрали!) буде синочок тестувати дану продукцію!! Дуже цікава коробочка та саше всередині, особливо, що розділенні на дві частини! Прочитавши інструкцію, дуже сподіваюся що виробник не підкачає, а дійсно синочка імунітет трішки укріпимо!!!)
У отзыва 0 комментариев
Вікторія Кулик

Одне задоволення працювати з продукцією від Dr. Oetker

Цього разу ми готували піцу, вже писала, що я не фанат була сухих дріжджів, а після того як спробувала дріжджі від Dr. Oetker їх тільки й використовую!! Ось яка смачна, пухка та головне, що не черствіє швидко вийшла у нас піца. Окремо хочеться відмітити млинці з потрійною начинкою, дуже смачні, ванільний цукор придав їм аромату. А цукрова пудра з маком та сиром дуже смачно вийшло! Тепер тільки купую продукції від Dr. Oetker та рекомендую своїм близьким та друзям!!!!!
У отзыва 0 комментариев
Вікторія Кулик

Відгук про дегустацію

Ось Пасха і пройшла, протестувала всі інгредієнти та кулінарні інструменти в ділі!!! Кулічики вийшли відмінні, тобто пухнасті та м'якенькі, не зважаючи на те що робила їх 29 квітня, тобто сухі дріжджі від Dr.Oetker тепер мій фаворит. Екстракт ванілі придав моїм кулічикам такий мммм аромат)) Глазур робила на основі желатину, вийшла гладенька без комочків, а гарного білого кольору та смаку придала цукрова пудра. Родзинками моїх кулічіків було декор від Dr.Oetker. Даний декор від Dr.Oetker - дуже смачний, навіть синок оцінив, і саме головне, що не зафарбовує язик в різні кольори.
У отзыва 0 комментариев
Вікторія Кулик

Готуємося до Великодня: засоби для випічки та декорування Dr. Oetker

Спробувала новий рецепт краффіна, використала для цього сухі дріжджі Dr. Oetker і хочу вам сказати, це щось незвичайне. Я не дуже довіряла до цього моменту сухим дріжджам, тому що колись мала гіркий досвід, але це щось нереально круте! Тісто вийшло надзвичайно пухким, гладким і дуже приємно з ним працювати. Екстракт ванілі - це запах вашої випічки, він нереально крутий, тепер тільки такий буду використовувати. Цукрова пудра дуже добре змішується з яєчним білком і дуже смачно виходить, а головне біленька глазур)
У отзыва 0 комментариев