Анна Шайгородська
Анна Шайгородська
Знаток
Отзывы Анна Шайгородська
Комментарии Анна Шайгородська
Получено лайков
3 Like
Анна Шайгородська

Завершальний відгук

Ну ось і закінчується моє тестування вітамінів ПреМама Дуо комбі. Як провізор я скептично відносилась до будь-яких біологічно активних добавок, але цей комплекс змінив мою думку, дякуючи за таку можливість @naprobu.ua.
Позитивні ефекти, які стали помітними після 2-2,5 тижнів використання:
- в осінній період завжди більше починало випадати волосся, тепер - більш укріплене та менше випадає.
- покращилось самопочуття.
- зменшилась роздратованість.
На жаль, суттєвих змін зі шкірою я не помітила.
Довіряла колись лише лікарським засобам, таким як Елевіт Пронаталь. Але Елевіт не підійшов, так як викликав побічну дію. Протестувавши ПреМаму Дуо побічних дій ніяких не було, що дуже потішило.
Чи буду я рекомендувати комплекс? - Однозначно так!
У отзыва 0 комментариев
Анна Шайгородська

Відгук про вітаміни Премама Дуо

Хочу поділитись першим враженням від упакування вітамінів Премама Дуо комбі. Препарат виготовляється в Польщі, містить 11 вітамінів і 10 мінералів. Сама упаковка має невеликий розмір, компактно упаковані пластини, частина з яких самі вітаміни і 2частина омеги. Омега не має присмаку риби, слизька і легко ковтається. Запаху таблетки не мають, по розміру трохи великі (для когось може бути перепоною у використанні). Спосіб вживання доволі простий і зручний: 1 таблетка +1 капсула на добу одночасно (випила зранку і забулась). Упаковка розрахована на 1 місяць використання. В цілому перше враження позитивне. Протестуємо місяць і побачимо результати.
У отзыва 0 комментариев