Наталія Васильків
Наталія Васильків
Эксперт
Отзывы Наталія Васильків
Комментарии Наталія Васильків
Получено лайков
10 Like
Наталія Васильків

Киселі

Продегустувала киселі від фірми Dr. Oetker. Раніше писала відгуки про зовнішній вигляд і пакування, і про швидкорозчинні киселі. Сьогодні ж хочу поділитись враженнями про киселі, які потрібно варити. Хоча не так вже і багато часу займає його заварювання. Запах дуже ароматний, колір теж гарний. Розчиняється швидко, треба помішувати постійно, щоб часом не виникло комочків. Кисіль після остигання на смак дуже ніжний, однакової консистенції, не надто солодкий, те що треба. Я неоднозначно ставилась до киселів, рідко їх варила, але полюбила киселі після цього тестування, і мій синочок теж.
Тестуючи киселі, використала їх для випічки. Мама передала мені рецепт пляцка, де печуться бісквітні коржі, але в тісто для кольору і запаху дають кисіль. Використала відразу 3 пачки, і вийшло три красивих, ніжних і ароматних коржів. Перемастити на свій смак кремом і готово. Вийшло ну дуже смачно.
Тож після тестування, хочу підсумувати, що кисіль надзвичайно смачний продукт, ароматний, ніжний на смак, мінусів я не знайшла. Дуже рада, що потрапила на це тестування. Тепер у мене вдома завжди будуть киселі торгової марки Dr. Oetker.
У отзыва 0 комментариев
Наталія Васильків

Кисіль на смак, перше приготування!

Вчора ділилась відгуком про зовнішній вигляд упаковки,
а сьогодні уже продегустувала один із смаків. Спробувала приготувати швидкорозчинний кисіль зі смаком лісових ягід. На сніданок готувала сирники і подумала буде чудове доповнення до них, якщо полити смачненьким киселем.
Отже, перше, що сподобалось, це те, що збоку на упаковці є надріз, щоб можна було легко, без проблем відкрити кисіль. Виробнику плюс за зручність. Ще один великий плюс, що мені дуже сподобалось, це шматочки сушених ягід у киселі, такого не зустрічала раніше. Відкривши пачку, відчуваєш приємний аромат ягід, від якого, хочеться його спробувати ще в сухому вигляді)) Колір киселю (порошку) світло рожевий, майже білий, думала що, після запарювання теж буде такий блідо рожевий, але була приємно здивована, він був надзвичайно яскравий, темно червоний. Швидко готується, 30 секунд і кисіль уже можна пробувати, це ще один плюс. Я давала воду на око, не відміряючи, то в мене кисіль вийшов густіший, як соус...але я так і хотіла. Думаю, якщо добавити більше води, він буде рідший і можна буде пити з чашки, спробую ще так обов'язково. Щодо самих смакових властивостей, кисіль вийшов надзвичайно смачний, ніжний, і не дуже солодкий (це радує), як сказав мій синок, мама люкс, такий добрий, ням-ням. Повністю розчинився, і не відчуваєш крихту порошку на язиці. Мінусів поки не знайшла. Продовжую тестувати і інші смаки і обов'язково поділюсь ще відгуками. Дякую
У отзыва 0 комментариев
Наталія Васильків

Перше враження

Отримала нарешті свою посилочку. Мої перші враження самі позитивні. Перше, що порадувало, це кількість киселів і різноманітність їх смаків. Зауважила для себе, що виявляється є швидкорозчинні киселі, бо я таких не зустрічала досі, чи можливо просто не звертала увагу. Зовнішній вигляд упаковок дуже привабливий, яскравий, кидається в очі, це однозначно привертатиме увагу клієнтів на поличках в магазині чи супермаркеті. На упаковках, українською мовою є наліпка, де вказано інформацію про продукт і його приготування, це дуже добре. Дуже добре, що є швидкорозчинні киселі, яких не потрібно довго готувати, хвилинка і готово, можна смакувати, хто нетерплячий, то це великий плюс для виробника. Кисіль який готується довше (заварюється), теж приваблива упаковка, в чуть ніжніших і не надто яскравих відтінках, більш спокійне і стримане пакування. Загалом перші враження лише позитивні, надіюсь не розчаруюсь і в смакових властивостях киселя. Уже собі думаю що б таке цікаве приготувати з цим смачним продуктом, обов'язково поділюсь враженнями) Дякую за можливість взяти участь у тестуванні.
У отзыва 0 комментариев
Наталія Васильків

УРА!!!!

Потрапила в список учасників тестування. Надзвичайно цьому рада. Чекаю свою посилочку. Давно уже не варила киселів, от і буде чудова нагода ними посмакувати. Усім смачного тестування!
У отзыва 2 комментария
Наталія Васильків

Улюблена фірма

Дуже люблю продукцію цієї фірми. Киселі ще не пробувала, тому буде дуже цікаво взяти участь у тестуванні. Всім удачі
У отзыва 0 комментариев