maksimulya
maksimulya
Новичок
Отзывы maksimulya
Комментарии maksimulya
Получено лайков
0 Like
maksimulya
Моє маленьке чудо Христинка. Дуже любить коли її фотографують
У отзыва 0 комментариев
maksimulya
Клас. Дуже хочу стати експертом. Моїй машинці вже 14 років, погано пере, викручує тільки на малих обертах, шумить, та ще й кидає нею в різні сторони під час віджиму. Вже давно треба міняти на нову.
У отзыва 0 комментариев
maksimulya
Дуже хочу випробувати цей пилесос. Мій старий вже зовсім не тягне і перегрівається, шумить, та ще й запах після нього залишається, приходиться провітрювати кімнати. Цікаво як Kärcher VC 3 Premium справляється з прибиранням.
У отзыва 0 комментариев
maksimulya
Тестування сьогодні завершую, але користуватись засобами догляду за обличчям, ні. Виставляю фото до і після тестування. В загальному засоби хороші і якість перевищує ціну. Шкіра стала більш зволоженою, зникли чорні цятки, а якщо нанести ВВ крем зникають ще й незначні недоліки на обличчі. Зморшки так і залишились, не зменшились. Друзям можу порекомендувати всі протестовані мною засоби. "Глибоке очищення 5 в 1" супер справляється, зникають чорні цятки і шкіра післянього очищена і гладенька, креми з дамаською розою і 36+ чудово зволожують шкіру, а ВВ крем крім того що приховує незначні недоліки шкіри, ще й зволожує її. Тестуванням я задоволена.
У отзыва 0 комментариев
maksimulya
Вже два з половиною тижні користуюсь засобами догляду за шкірою обличчя "Черный жемчуг". Єдиного, що мені бракує в цьому наборі, так це крему під очі, адже в 36 появляються перші мімічні зморшки і під очима це найбільш помітно. Засіб 5 в 1 найбільше здивував, я після першого застосування думала, що він точно викличе в мене алергію через мятну свіжість, але нанесла на обличчя, трохи потерла, змила і на диво шкіра залишилась чистою і не подразненою. За цей час пробувала цей засіб як скраб і як маску, пори на обличчі звузились, а чорні цятки зникли взагалі. Користуюсь цим засобом один раз а три дні, на ніч, після чого наношу крем з дамасською розою. Він здався мені занадто жирним для денного використання, хоча жирного блеску на обличчі не залишає. Запах він має дуже приємний але трохи за різкий як для ночі. Коли я вперше нанесла цей крем на обличчя і зайшла в кімнату, чоловік запитав, що це так гарно пахне. Для нічного засобу я би запах забрала. Зморшки мої мені здається що всі на місці, але я перед тестуванням зробила фото і зроблю в кінці тестування, побачимо. Шкіру зволожує чудово. Денний крем 36+ також чудово зволожує шкіру і має не такий різкий запах, легко наноситься, ідеальний для денного використання. Після нього наношу ВВ крем. Він вирівнює тон і зволожує гарно, я ніколи не любила тональних кремів, важко було підібрати тон і я його бачила в дзеркалі і відчувала впродовж дня на обличчі, тому тональний крем наносила тільки в свята, в ресторан. А цим ВВ кремом користуюсь щоденно, дуже подобається і легкість нанесення і непомітність на обличчі. Продукція чудова.
У отзыва 2 комментария