Janna Bondar
Janna Bondar
Новичок
Отзывы Janna Bondar
Комментарии Janna Bondar
Получено лайков
7 Like
Janna Bondar

Шоколадний бісквіт на окропі

1+
На форму діаметром:
16-21 см - 1 порція тіста
від 22 см - 1,5 порції тесту, але краще при випічці ділити на 2 частини і випікати у 2 заходи . Тоді бісквіт краще піднімається і пропікається !!!
РЕЦЕПТ
200 гр борошна
40 гр какао порошку Dr Oetker
1 ч л розпушувача Dr Oetker
1 ч л соди Dr Oetker
2 яйця
дрібка солі
230 гр цукру
150 мл молока кімнатної температури
50 мл рослинної олії без запаху
200 мл окропу
Тісто виходить надзвисчайно ніжним і вологим , відувається насичений шоколадний смак
1. Всі сухі інгредієнти просіюємо через сито і змішуємо між собою .
2.Яйця змішуємо зі щіпкою солі та цукром і збиваємо до пишності.
3. До яєчної суміші додаємо половину суміші сухих інгредієнтів., змішуємо , вливаємо молоко , олію, знову добре перемішуємо, додаємо решту сухих інгредієнтів і вливаємо 200 мл крутого окропу .
4. Перемішуємо, виливаємо у форму .
5.Випікати 40 хв при 180 градусах, в залежності від форми час випічки може збільшитися. Якщо випікаєте в формі невеликого діаметра, накривайте фольгою. Тому що за рахунок рідкого тіста середина пропікається досить довго, зверху утворюється скоринка і виходить вулкан)
У отзыва 0 комментариев
Janna Bondar

Заварна сирна паска з чорною смородиною та шоколадом ...

Христос Воскрес !!!
Такої смакоти ви ще не їли )) З інгредієнтами Dr Oetker вона надзвичайно ніжна та ароматна .
Щоб її приготувати вам знадобиться:
сир - 600 г
яйце - 3шт.
цукрова пудра #droetker - 150 г
сіль - щіпка
масло вершкове - 190 г
вершки (10%) - 200 мл
Чорна смородина ( заморозка ) -150 г, крохмаль 1ст.ложка
шоколад чорний - 100 г
цукор ванільний #droetker - за смаком
1. Починаємо процес приготування паски з того, що збиваємо яйця з цукровою пудрою і дрібкою солі. Потім додаємо ванільний цукор, вершки і збиваємо трохи на малих обертах міксера. Отриману масу ставимо на повільний вогонь і доводимо до кипіння (але не кип'ятимо) постійно помішуючи.
2.До сиру додаємо масло, розм'якшене при кімнатній температурі, і розтираємо ложкою.
3.До сирно-вершкової маси додаємо яєчно-вершкову заварену масу і за допомогою блендера перемішуємо до утворення однорідної маси.Утворену масу розділяємо на дві рівні частини .
4.Заморожену смородину розморожуємо, віджимаємо, перебиваємо на блендері і доводимо до кипіння , додавши 2 ложки цукру і крохмаль, охолоджуємо .Додаємо до однієї частини попередньо підготовленої маси .
5.Розтоплений і трохи охолоджений чорний шоколад додаємо до іншої частини маси .Перемішуємо все ретельно.
6.Спеціальну форму застилаємо трьома шарами марлі, викладаємо зверху по черзі шарами різну приготовлену сирну масу, накриваємо вільними кінцями марлі, поміщаємо зверху блюдце, на нього ставимо вантаж близько 1 кг вагою і відправляємо в холодильник на 10-12 годин для видалення зайвої рідини.
7.Після цього розбираємо нашу конструкцію, паску звільняємо від марлі, а тепер прикрашаємо паску.
У отзыва 0 комментариев
Janna Bondar

Смаколики з Dr Oetker

Хочу поділитися своїм досвідом тестування продукції від Dr Oetker . Хочу сказати , що я вперше беру участь у тестуванні .Я була дуже вражена вмістом посилки , яку отримала .Окрім дуже якісних продуктів для випічки , декору , дріжджів , я отримала ще й дуже потрібні для приготування речі .
Спробувала майже все з отриманого. Приготувала смачні пасхальні крафіни, які вийшли надзвичайно ніжними і повітряними завдяки дріждям від Dr Oetker , притрусила їх цукровою пудрою з ванільним ароматом .
Торт до 81 річчя бабусі прикрасили метелики для декору . А родзинкою святкового столу стала Заварна сирна паска з чорною смородиною та шоколадом , рецептом якої поділилася у Instagram . Дякую , готуватиму ще ❤️
У отзыва 0 комментариев