Vika1210
Vika1210
Знаток
Отзывы Vika1210
Комментарии Vika1210
Получено лайков
1 Like
Vika1210

Отримала для своєї киці новий корм

1+
Отримали цілу коробку ласощів для киці)) Була здивована новому корму, такого в продажу ще не бачила. Наша Вейсі (так звати кішку) відразу почала радіти, крутилась біля коробки в очікуванні смаколиків. Вже скуштувала перший день. Задоволена))) Дякуємо за змогу першими ощасливити нашу Вейсі))
У отзыва 3 комментария
Vika1210
Честно говоря, уже хочется весны, солнышка и тепла. И как же не хочется стареть))) В душе молод, вечно бежим куда-то (на работу, домой, по магазинам) и практически не остается времени на себя. Семья, дети, уборка и готовка. И очень хочется быть в тонусе и прекрасно выглядеть, при этом чтобы тратить как меньше времени. Надеюсь Вератрол придаст моей коже молодости и защитит от старения.
У отзыва 0 комментариев
Vika1210
І наша Вейсі хоче прийняти участь у проекті. Ми вже тестували сухий корм Optimeal, тепер і вологий зможемо протестувати.
У отзыва 6 комментариев
Vika1210
Випікаю останнім часом, чесно кажучи, рідко. Але солоденьке ми любимо, ще з таким помічником. Мій синочок)))) Одна з його мрій бути мастер шефом. Йому всього 4 роки, а він вже хоче все на кухні робити. І кожна випічка тільки з ним. Раніше ми випікали піццу майже кожен тиждень. І в усіх етапах синочок брав участь. Тому дуже хотіли б спробувати нові рецепти і нові інгредієнти. Дякуємо за можливість прийняти участь. Надіюсь прийняти участь.
У отзыва 1 комментарий
Vika1210
Наша киця й досі їсть корм і переходити на інший не плануємо. Ще досі не знаємо чи вона вагітна, але їсть вона, як і раніше, більше норми. Ми на це не скаржимось, бо вона в нас ну дуже маленька ( за розміром). Вона рухлива і обожнює бігати з сином по квартирі. Так що всім радимо корм Optimeal. Точніше наша киця))) І декілька фото Хеллоуіну. Чорна кицюня))) P.S. ще забула написати, покращились кігті. Вони весь час в неї відслоювались. Зараз з цим проблем нема. Це 100% заслуга корму і вмістом вітамінів.
У отзыва 0 комментариев