Anyaanya20
Anyaanya20
Эксперт - Блогер
Отзывы Anyaanya20
Комментарии Anyaanya20
Получено лайков
21 Like
LUXPUX

Посилка від ТМ Dr.Oetker

Отримала сьогодні посилку від порталу naprobu.ua з продукцією від ТМ Dr.Oetker - це набір різноманітного кисілю. Величезне спасибі за можливість познайомитися з новим продуктом від улюбленої торгової марки.
1) Перше, що одразу звернуло мою увагу: різні за розміром і кольором пакетики. Більший (38 грам), з синім фоном - це кисіль з традиційним способом приготування, де вміст пакету розводять водичкою, вливають у окроп і проварюють деякий час. Менші ж пакети (31,5 грам), з зеленим фоном - просто втілення моєї мрії -це розчинний кисіль (який просто розчиняється в окропі і все - напій готовий). І найцікавіше - він порційний, тобто розрахований на 175 мл. Поласував смачненьким кисілем, помив чашку - і жодних проблем. Дуже зручно. Не треба думати, де зберігати залишки кисілю, як після звичайного брикету. Особливо у спеку, коли в холодильнику зовсім немає місця :).
2) Дуже гарно оформлена упаковка, яскрава, привертає увагу і її просто приємно тримати у руках. Усі написи українською і польською мовами, є малюночки, що допоможуть зорієнтуватися в правильному поетапному приготуванні кисіля. На кожному пакеті є наліпка українською мовою, з рецептом приготування, також вказані вага, виробник і його повна адреса, харчова і енергетична цінність продукту, срок придатності (в наданих зразках срок до серпня-вересня 2024 року). Більшим шрифтом зазначена попереджувальна інформація, що продукт може містити сліди молока і глютену.
3) Розчинні однопорційні кисілі мають містити шматочки ягід - так зазначено на упаковці. Що ж, при першій дегустації побачимо як це виглядає.
4) Звернула увагу, що упаковка розчинного кисіля зверху має спеціальний надріз, який допомагає без ножиць відкривати пакет. У звичайного кисіля такого нема. Обов'язково напишу, чи знадобилися мені ножиці, щоб відкрити синю упаковку з кисілем.
5) Вражає різноманіття смаків: малина, полуниця, лісові ягоди, вишня, журавлина - впевнена, кожен зможе знайти для себе улюблений смак.
Поки що це перші враження. Ще раз дякую порталу naprobu.ua і ТМ Dr.Oetker.
У отзыва 4 комментариев
Anyaanya20
Дякуємо, що поділились своїм першим враженням
vika7sta
Дякую за розгорнутий відгук
Shuper Nadia
Дякую за детальний відгук та враження)
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
nusija

Тестування кисіля

Отримали наш набір киселів. Дуже радіємо, ніколи не куштували, для нас це буде в перший раз.
Отримали 2 види киселю, швидко розчинний та той який треба трошки проварити. Різноманітні смаки. Упаковка дуже яскрава, текст чіткий, дуже доступна інструкція.
Починаємо тестування, опишемо свої враження від смаків ♥️
У отзыва 2 комментария
Anyaanya20
Ви ні разу за життя не куштувати кисень чи саме цей?
nusija
Anyaanya20, куштувала в садочку)))
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
miss_dior_cherie

Кисіль

Отримала на тестування кисіль, відразу ж і приготувала. Зробила на велику порцію пакетик. Спочатку був дуже різкий аромат ароматизатору, але коли додала у воду, аромат став не такий сильний. В цілому, кисіль сподобався, нагадав смак бабусиного у дитинстві. Дякую за можливість тестувати
У отзыва 3 комментария
Anyaanya20
Ви пакетик той що за 30с готувати зробили на велику порцію?
vika7sta
Смак дитинства
miss_dior_cherie
Anyaanya20, великий пакетик на 4 порції
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
nusija

Смачні киселі

Додаю відгук.
Після отримання посилочки не втримались і виріши почати тестування одразу. Обрали швидкорозчинні лісові ягоди та малину. Легко розчиняються у гарячій воді, в міру густі з часточками ягід. Легкий і приємний аромат, ніжний смак, в міру солодкі (для тих хто любить солодші можно додати цукор).
Склад натуральний і це одразу помітно коли кисіль готовий. Сподобались всій родині а особливо маленькій донечці. Однозначно буду купувати.
Це знахідка для сімейних вечорів, теплий ароматний напій з домашньою випічкою це ідеальне поєднання.
У отзыва 3 комментария
Anyaanya20
А мені здалось що дуже солодкий, не уявляю як ще туди хтось може цукор додавати
nusija
Anyaanya20, в кожного різні смаки, я теж не додавала цукор, але повірте є люди яким буде цукру замало
vika7sta
Домашня випічка і смачний кисіль = гарне поєднання
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
m2alya

Перше враження. Киселі від Dr.Oetker

Сьогодні отримала посилку та одразу вирішила спробувати. Щоб ввечері не витрачати багато часу, вибір пав на розчинний кисіль, котрий, як зазначає виробник, готується за лічені секунди, а саме - 30 секунд. Щодо інструкції позаду пакетика - виробник зазначає трішки більше часу, а саме 1 хвилину на перемішування вмісту пакета та окропу. Смак обрала - полуницю та малину.
Мої враження дуже спірні, бо
1. Полуниця, як зазначено на пакетику, на 175 мл окропу, була гарної консістенціі, але малина - була загуста.
2. Мені сильно відчувався смак порошку.

Спробую ще раз, бо час ще є. Але перше враження не дуже.
Також спробую кисіль, котрий треба готувати на плиті, маю надію, що порошкового смаку не буде.
Бажаю всім вдалої дегустації.
У отзыва 9 комментариев
Oksana Shevchuk
Я пробувала там де ягідний мікс, то мені сподобалась і густота і смак. З великих готували вишневий, то теж прикольний
Khalisy
А я вже зварила кисіль. Полуничний. Треба грамів на 50-100 більше води... бо загустий
Мар'яна Палюх
Робила лохина-малина на 175 мл, теж досить густий вийшов, але в цілому сподобався.
Anyaanya20
Мені також здалось що малина густіша вийшла
tanyayacuck
я не пробувала ще розчинні, але журавлиновий варила - смак і колір неймовірні, журавлиновий вийшов густий, такий щоб їсти ложкою
Мрійниця
Khalisy, так, я теж більше додавала води, щоб не був такий густий. А доня їла густий ложкою, каже, що він найсмачніший так. І це єдина марка, де кисіль загалом густий.
Наталія Васильків
Я теж спробувала наразі швидкорозчинний малина, і мені теж чується такий порошковий присмак, після приготування. Хоча самий кисіль до розчинення запах мав дуже ароматний. Буду пробувати інші і пожілюсь враженнями.
dasha_medok
У мене на 175 мл окропу малина вийшла в результаті по консистенції як малиновий чай... До вигляду киселю далеченько було
natali0516
Ми раніше вже знайомилися з цим видом продукції, коли жили в Польщі як біженці. То бувало різне, якщо відчуваєте смак порошку, значить, недостатньо гарячою була вода, ставиш на плиту і все виходить! Якщо густий, кип'яточку додали, і все ок. А з приводу смаків, ми навіть з донькою маємо різні фаворити : Їй полуниця і малина подобається, а мені лісові ягоди і журавлина) А ще яблуко-кориця і яблуко-груша зі шматочками фруктів)))
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться