ikhomenko
ikhomenko
Новичок
Отзывы ikhomenko
Комментарии ikhomenko
Получено лайков
2 Like
ikhomenko

Готові до тестування Українського дитячого харчування ❤️

Отримали дбайливо запакований пакунок із баночками трьох різних видів. Доїхали всі цілі, гарні, яскраві. Донечка вже спробувала ніжну курочку, сподобалось) тестуємо далі! Дякую за можливість брати участь у тестуванні ❤️
У отзыва 0 комментариев
ikhomenko

Висновки тестування

Ось і настав час підбивати підсумки тестування вітамінів КітВіт.
Я вдячна за можливість бути у групі тестувальників вітамінів, на які я звернула увагу ще до початку проекту: мої сини вживали соломинки зі смаком яблука та апельсина минулого сезону. Цього разу старшому сподобалися вітаміни зі смаком малини, тож будемо тепер купувати і їх в аптеках міста.
Молодший син в період тестування вітамінів прихворів, але хвороба пройшла досить швидко і в легкій формі, тож на цьому тижні вже пішли в садочок) Ймовірно, вітаміни зробили свою справу.
Вітаміни в соломинках є сучасними та цікавими для дітей різного віку, зручне упакування в індивідуальних стіках, широкий вибір смаків, натуральні складові – гарний варіант для підтримки дитячого імунітету в міжсезонні періоди.
Вживати вітаміни можна з холодною та теплою водою, чаєм або какао. В теплих напоях вміст соломинки розчиняється швидше. Смаки апельсину та яблука з холодною водою можна вживати як прохолоджуючі напої, смак малини та лісових ягід в теплій воді нагадують мамині компоти, смак вишні чудово доповнює какао чи гарячий шоколад.
Зважаючи, що кожен смак має різний набір вітамінів, слід підбирати для кожної дитини різні вітаміни: молодшому старалася більше підвищити імунітет, та додати енергії для швидшого одужання, старшому – підтримка стану кісток та зубів, як зростаючому організму, а підтримка рівноваги нервової системи, як учню ліцею, адже навчання вимагає багато зусиль.
Кожному давала по одній соломинці на день: не дуже орієнтуюсь у денній нормі різних вітамінів для дітей, тому вирішила не ризикувати. Але було б дуже зручно отримати якусь інструкцію, таблицю чи калькулятор потреби різних вітамінів дитиною в залежності від віку.
Використані трубочки (може, навіть, і саме пакування соломинок) можна використовувати для дитячих поробок – нам вчасно стали у нагоді для осінньої виставки у садочку)
У отзыва 1 комментарий
ikhomenko

Корисні вітамінки в соломинках)

Вітамінізувати дітей стало набагато легше)
Це вже не та скляна банка з жовтими кульками, які ми ще дітьми з'їдали за один раз, а потім переживати - посипе чи ні))
Восени дуже зручно налити теплої води в склянку, запропонувати на вибір дитини смак. І все - добова норма засвоєна)
Дітям подобається, щодня самі нагадують, що час пити вітаміни)
У отзыва 0 комментариев