ludomira
ludomira
Новичок
Отзывы ludomira
Комментарии ludomira
Получено лайков
0 Like
ludomira
Так. Анкета відправлена, будемо писати резюме. Крем з дамаською трояндою. Як я писала раніше-хороша структура, прізкуватий зрару, але приємний потім, запах. Приємні відчуття на дотик після нанесення та використання. Морщини-на тому ж рівні, що і були. В загальному стан шкіри також не дуже змінився в кращу сторону, Думаю, що якщо взяти будь-який комплект для догляду для свого типу шкіри і наносити його кожен день (а при тестуванні всі так робили), то шкіра мусить залишатись в тонусі і виглядати доглянутою. Тобто для мене цей крем не став відкриттям, просто я віднесла його до списку можливих для використання. Крем 36+. Морщини, контур обличчя -все на місці. Обличчя доглянуте і мені подобається. Тобто ще один варіант крему, який я можливо куплю при нагоді. Нагадаю, що використовувала я крем з трояндою-як нічний, і крем 36+-як денний. Пробувала міняти-для мене це виявилось не найкращим варіантом. Шкіра вранці виглядала сухою і трішки прим"ятою. Нагадаю, що шкіру маю суху і чутливу. Крем ВВ. Ось це для мене виявилось відкриттям. Усі заявлені функції від виробника- на п"ять. Хоча при написанні анкети зрозуміла, що не знаю, чи справляється він із 24-годинним зволожуванням. Я його наносила на денний крем. Ось йому присуджується почесне перше місце серез засобів тестування. Його із задоволення порекомендую тим, хто шукає собі щось таке для обличчя. Варто відмітити, що якщо ви чекаєте від нього ефекту тонального крему, то будете дуже розчаровані. Він швидше робить рівним тон обличчя, але не маскує недоліки. Засіб 5 в 1. А це стало розчаруванням тестування. Наскільки мені сподобались перші рази використання, настільки ж не сподобались останні. І ось весь пройдешній тиждень я не використовую цей засіб. Нагадаю ще раз-шкіра суха, чутлива і світла.Спочатку при частому використанні пішли сухі плями і почервоніння. Потім після тижневої пайзи використовувала лише раз в тиждень в якості маски. Але через два тижні я мала страшенно шороховате і червоне обличчя. Подарувала засіб чоловікові-у нього жирна шкіра-йому поки що подобається. Ось таке тестування, завдяки якому моя косметична поповнилась на один засіб. Дякую коллективу Напробу за таку можливість.
У отзыва 1 комментарий
ludomira
Всім доброго підвечірка. Пройшло півтори тижні від мого першого відгуку. Коли я просто провела тест на структуру та нанесення отриманих засобів. Вже зараз я можу сказати більше, появились плюси та мінуси цих продуктів. Вихідні дані: 35, шкіра суха, чутлива, блідо рожевого кольору с ледь помітним пігментуванням, в зв"язку із ГВ. Мімічні морщини біля очей-присутні. Почнемо з продукту 5 в 1. Виробником заявлено, що цей препарат може замінити 5 баночок нашого туалетного столику на одну і буде тішити нас вранці і ввечері. Так от, на жаль, якщо ви власниця чутливої сухої шкіри, то забудьте про це, ба навіть забудьте про хоча би раз в день, ваша періодичність - один раз в тиждень. В якості скрабу, пілінгу чи маски, інакше-почервонніння, запалення і сухість шкіри - не дуже приємні супутники сучасної жінки. Хоч варто все таки віддати належне - заявлені обіцянки засіб виконує на відмінно-прекрасно очищає, пілінгує з попереднім розпаренням і чудово розрівнює шкіру обличчя. Я використовувала цей засіб з самого початку як скраб, потім мала страшенне запалення, підлікувала і зараз використовую як маску. Крем для обличчя 36+. Його я обрала в якості денного, через більш легку тектсуру і не такий нав"язливий запах, точніше-не таких солодко-різкий. При температурі до 10 градусів по Цельсію. він прекрасно підходить і справляється з поставленою задачею. Правда поки що за цей час мімімчні зморшки залишились там де і були. Напевно все таки треба мати менш виразну міміку ))). Крем з дамаською трояндою на данний час є моїм фаворитом. Коли всі лягають спати, спокійно очищаю своє обличчя, неквапливо наношу крем і засинаю з цим ароматом. Саме так-вранці він солодкувато-нав"язливий, а от ввечері-саме те, що потрібно мені. Шкіра м"яка і приємна на дотик. І до речі, при запаленні, після засобу 5 в 1, цей крем дуже добре себе проявив. ВВ-крем. Коли я відкрила тюбик з кремом я подумала, що мене чекає розчарування-тон був відчутно інакший від мого звичного засобу. Але, наступного ранку, звичними рухами нанесла крем на обличчя і була приємно здивована-крем фактично не змінив мого кольору обличчя, освіжив і розрівняв те, що маю я від природи. Правда після хвилин 10 необхідно промакнути серветкою залишки. До кінця дня не скачувався, не блистів і вів себе досить пристойно. Якби ще затоновував синці під очима, від недоспаних ночей-ціни б йому не було))) Підсумовуючи моє двотижневе тестування скажу, що шкіра виглядає доглянутою, і нарікань суттєвих поки що немає. Далі буде...
У отзыва 1 комментарий
ludomira
Ну ось і стартувало тестування "Черного жемчуга". Сьогодні отримала відправлення і перед сном вирішила почати тестування прямо сьогодні. Все прийшло красиво і щільно запаковано. Баночки з кремом красивого рожевого та пурпурного кольорів (чи фуксія?). Запаяні фольгою, щоб відкрити, треба прикласти зусиль. Інформація про склад, засіб використання, дати вироблення та кінцеві дати - все на місці, все в нормі. Засіб для очищення сьогодні виконував функцію скраба. Добре, що сонце зараз уже не активне. Абразивність часточок не велкиа, вони не царапають шкіру, очищення досить м"яке та приємне. Після нанесення відчувається легчке пощипування. Шукала в складі ментол-не знайшла. За рахунок чого спостерігається цей ефект?Головна перевага для мене-немає почервоніння після використання. Креми по консистенції відрізняються. Крем для обличчя 36+(до речі-чому 36? зазвичай іде маркування 35+) легкий, легко наноситься (пробувала на руку). Крем-бальзам із Дамаською трояндою-щільний, густий, легко наноситься, має достатньо концентрований запах. Його я вирішила використовувати як нічний. Після нанесення немає стягнутості чи відчуття лишнього. Шкіра м"яка та гладенька. Завтра тестування чекає ВВ крем та крем 36+.
У отзыва 1 комментарий
ludomira
Всім доброї ночі. Публікую свій останній відгук по тестуванні від Нівеї. Спочатку по пакуванні-маркуванні. З цим порядок і красота. Пляшечки зручні, кришечка відкривається одним пальчиком, але разом з тим, досить щільна. Лак "лягає" в руку і просить "використай мене". Склад, інформація про засіб - все вказано. Зовнішній вигляд-на відмінно. Колір привабливий, виблискує і радує очі. Волосся я мию, раз в тиждень, тому не змінювала нічого. Але цього разу у мене була подія, де треба було виглядати на всі сто. Тому на допомогу було обрано лак для волосся. В якості експерименту волосся вимила лише наступного дня після роботи. Шампунь-легко намилюється, легко розподіляється по всій довжині волосся, необхідно маленька кількість, легко змивається. Інколи хватає і одного разу для використання. Запах парфюму, але швидко вивітрюється. Заслуженно отримує "відмінно з оваціями". Ополіскувач. Густий, приємний, легко розподіляється, прекрасно розпутує і робить волосся м'яким та шовковистим. Після використання тандему шампунь-ополіскувач волосся довше має чистий вигляд (приведене фото на третій день і через тиждень). Думала, що об'єм, то піар хід, тому що як такого очікуваного об'єму я в себе не помітила. Але спробувала подруга, яка має тонке волосся. На її голові це виглядало дуже пристойно. Тому якщо ваше волосся густе і важке від природи-не чекайте "об'ємистого об'єму". Син і чоловік також протестували шампунь і ополіскувач, їх вирок-гарно пахне і волосся м'яке))) Лак із поставленою задачею справився на всі 100 відсотків. Волосся тримав вкупі, додавав блиску і головне-не було відчуття "налакованого волосся". Після події волосся було вирішено помити після роботи. Використовуючи густий гребінець розчесала волосся, за допомогою фену сформувала зачіску і фіксуючого засобу, як зазвичай, не знадобилось. Лак прекрасно виконував свою роботу. (фото волосся після використання лаку напередодні приведено). Всі три позиції зайняли своє місце на моїй поличці і будуть рекомендовані друзям при нагоді. Дякую за таку прекрасну нагоду спробувати ці продукти від ТМ "Нівея"
У отзыва 0 комментариев
ludomira
"Головомойка" з Нівея ))) Так як я мию волосся раз в тиждень (волосся не виглядає масним), вчора шампунь з бальзамом пройшли наступне тестування. Все так само-маленька кількість шампуню і бальзаму справляється з поставленою задачею-мое волосся виглядаю вимитим. Хорошим бонусом для мене стала "послушність" при простому розчісуванні. Раніше без пінки не було ніякого еффекту - "куди хочу, туди і ляжу". Після ополіскувача - вранці хватає розчесати вологе волосся і сформувати зачіску за допомогою круглої щітки. Блиск та обьем. Блиск є, навіть через три дні після миття. Зазвичай волосся тьмяніє після двох. Об"єму не спостерігала. Можливо через те. що свого хватає. Запах. Все так же парфюм, який зникає годинки через півтори. На лак чекає серйозне випробування на вихідних. Зафіксувати не дуже довге волосся в зачісці і бути на висоті протягом усього заходу. ))) Тому продовження буде....
У отзыва 0 комментариев