luda23
luda23
Эксперт
Отзывы luda23
Комментарии luda23
Получено лайков
3 Like
luda23

Альфлорекс- чудова допомога кишечнику

Всім привіт. Добігає до завершення моє тестування препарату. Мої враження від препарату однозначно чудові.
- зникла важкість у шлунку та кишечнику;
- стабільні випорожнення без закрепів та проносу;
- покращився апетит, але вага не збільшилась;
- можу без проблем їсти фрукти, які раніше викликали "революцію в животі";
- покращилось загальне самопочуття;
- стали міцніші нігті та зменшилось випадання волосся;
- пройшов препарат і випробування морем. З Альфлорекс відпочинок вдався;
- зміна режиму харчування не позначилась на кишечнику;
-Альфлорекс - мій препарат,
чудовий препарат. Однозначно буду рекомендувати його знайомим та друзям. Великі переваги і в самій капсулі, яка маленька і зручна у викоистанні. Але виробнику а б рекомендувала робити їх на блістері, як таблетки, щоб не висипати їх всі на руку, а потім назад. Рекомендую всім спробувати цей препарат.
У отзыва 0 комментариев
luda23

Альфлорекс діє!!!

Привіт всім. Сьогодні майже дві неділі як я приймаю препарат. Ефект від препарату відчула на п"ятий день. Зник дискомфорт у животі та здуття. Це особливо радує, тому що можу їсти фрукти, які раніше викликали дискомфорт. На два дні їздили на дачу і я забула взяти з собою препарат. Одразу стало помітно, що без Альфлорекс знову революція в животі, хоча харчування було таке ж. Однозначно препарат ДІЄ!. Буду рекомендувати його своїм знайомим і друзям. Ще раз дякую організаторам за участь у тестуванні. Тестування продовжую. Разом з Альфлорекс літо чудове.
У отзыва 0 комментариев
luda23

Тестування Альфлорекс. 6 день

Гарного всім здоров*я. Сьогодні шостий день тестування Альфлорекс. Покрашення однозначно є: зникла важкість у шлунку, нормалізувалось травлення, зникло здуття. В період "вітамінного насичення фруктами" завжди були проблеми з травленням, а зараз, незважаючи на вживання великої кількості різноманітних фруктів, все чудово. Ніяких проблем з травленням. Приймаю препарат як і рекомендовано один раз в день - вранці. Дуже зручно ковтати, тому що капсулка маленька. Завжди, коли приймала подібні препарати, посилювався апетит, з Альфлорекс такого не спостерігаю. Добре, що не потрібно зберігати в холодильнику. Зручно брати з собою в подорожі. Продовжую тестування.
У отзыва 8 комментариев
luda23

"Альфлорекс" - допомога кишечнику

Доброго дня! Сьогодні отримала посилочку від проекту "Na probu", яка складається з брошури про препарат, карти експерта та самого препарата "Альфлорекс". 30 капсул невеликих розмірів в металевій герметичній упаковці. Препарат потрібно приймати один раз на добу, запиваючи склянкою водию. Капсули маленькі, а тому проблем з проковтуванням немає. Вживати капсули необхідно за 15 - 20 хвилин до прийому їжі. Одна капсула Альфлорекс містить більше 1 млрд. бактерій Біфідобактеріум інфантіс. Альфлорекс не потрібно зберігати в холодильнику. Дуже сподобалась брошура, яка надзвичайно інформаційна та корисна.
В ній детально описано про синдром подразненого кишечника, ознаки та рекомендації з харчування.
Дякую проекту за можливість пройти таке тестування.
Розпочинаю тестування. Всім гарного настрою та здоров*я!
У отзыва 1 комментарий
luda23
Доброго всім дня! Пару днів назад зевершила приймати вератрол. За час прийому шкіра стала більш еластична, мякша, зникла сухість. Покращився стан нігтів та волосся. Позитивний результат однозначно є. Але я помітила, що кожного ранку (без вератрола) все важче просинатися, зникає бадьорість. Тому підшукую ще пачечку вератролу, а наступний курс хочу пройти восени. Я дуже задоволена, що потрапила на тестування. Бажаю всім гарного настрою, краси зовнішньої та внутрішньої разом з вератролом.
У отзыва 0 комментариев