Марина0611
Марина0611
Новичок
Отзывы Марина0611
Комментарии Марина0611
Получено лайков
0 Like
Марина0611

Маленький дегустатор

Отримали на дегустацію суміш Nan 3 optipro. Синочку суміш підійшла ідеально. Дуже зручно та класно, що суміш в баночці з кришечкою, а мірну ложку не потрібно шукати безпосередньо в самій суміші як у інших виробників
У отзыва 0 комментариев
Марина0611

Куштуємо нову суміш

До цього син їв суміш іншого виробника так, як її перестали постачати до України довелось змінити. Вже тиждень син їсть Nan 3 Optipro і все супер. Животик не болить !
У отзыва 0 комментариев
Марина0611

Отримали "Ко-Ко"

Отримали на дегустацію набори в які входило: " Суп-пюре з курочкою та овочами", "Суп-пюре з курочкою та гарбузом" та "Ніжна курочка" доречі її і відкрили першою. Сину дуже смакувало. Та скажу, що і я була здивована приємним запахом та ніжним смаком курочки. Все гарно запаковано. Одразу заглянула до складу без ГМО, без додавання солі, без консервантів та барвників. Зручна баночка та яскрава етикетка , яку у майбутньому легко буде знайти на полицях магазинів.
У отзыва 0 комментариев
Марина0611

Отримали "Ко-Ко"

Забрали з пошти нашу посилочку від "Ко-Ко". Приємно здивувала кількість продуктів для тестування. Отримали 2 баночки "Суп-пюре з курочкою та овочами", 2 баночки Суп-пюре з курочкою та гарбузом", а також 2 баночки "Ніжна курочка" . Баночка, яку зручно брати з собою, яскрава етикетка легко та комфортно буде знайти на полицях магазинів.
Одразу звернула увагу на склад без ГМО, без додавання солі, барвників, консервантів та ароматизаторів і це чудово.
Ропочинаємо тестування.
У отзыва 0 комментариев