Taisiya23
Taisiya23
Знаток
Отзывы Taisiya23
Комментарии Taisiya23
Получено лайков
2 Like
Taisiya23

Milupa 3

Ось і закінчили тестування чудової суміші Milupa 3, дякуємо проєкту Milupa.ua за можливість спробувати щось нове. Моїм діткам дуже сподобалось, животики не боліли, алергічних реакцій не виявила. Ще раз ВЕЛИКЕ ДЯКУЄМО. Мені як відповідальній мамі важливий склад суміші, а він тут дуже чудовий. Однозначно буду рекомендувати своїм знайомим у яких маленькі діти.
У отзыва 0 комментариев
Taisiya23

Milupa 3

Отримали суміш, вже встигли ознайомитись з складом. Я дуже рада що відсутній соєвий лецитин та пальмова олія. Дітки вже скуштували ( їм дуже сподобалась). Будемо тестувати та спостерігати за дітками)) Дякую Велике за подаруночок)) була приємно здивована )))
У отзыва 0 комментариев
Taisiya23

НАН 4

Ось і закінчили ми тестування даної суміші. Моїм двійнятам дуже сподобалась. Дякуємо велике за можливість спробувати . Вже в аптеці купили нову. Що можу сказати за суміш. Склад дійсно дуже якісний, запарюється суміш дуже легко і швидко. Вже в 18 місяців звичайно що дітки їдять звичайну їжу, а НАН 4 використовуємо як джерело вітамінів. Дуже зручно вночі коли дітки прокидаються підкормити сумішшю.
Ще раз дякуємо Вам велике!!!
У отзыва 0 комментариев
Taisiya23

НАН 4

Отримали НАН 4. Мої двійнята знайомі з цією сумішшю ще з народження починали з Пре нан , потім НАН 1, НАН 2, НАН 3. Тепер спробуємо НАН 4))
У отзыва 0 комментариев
Taisiya23

Nestogen 3

Дякую велике за можливість тестування даної суміші. Наше тестування закінчилося. Можу сказати що моїм малюкам дуже сподобалось дане харчування. Сни стали набагато кращими, закрепи пройшли , загальний стан дітей покращився. Суміш має дуже якісний склад, вітамині, мінерали. Нажаль не в кожній суміші таке знайдеш, але ж найкраще те что в ній є лактобактерії. Великий плюс це відсутність пальмової олії, я як мама яка турбується за здоров`я своїх дітей не допускаю вживання пальмової олії. Кушаємо дане харчування перед нічним сном, під`їдаємо вдень перед сном та зранку після пробудження. Ще раз ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ !!!
У отзыва 0 комментариев